Trainingen & workshops - Enginear

Trainingen & workshops

Kennis en ervaring

Meer dan 15 jaar specialistische kennis en ervaring waar jij gebruik van kunt maken!

Relevant

De informatie die wij geven komt rechtstreeks uit het werkveld en is direct toepasbaar!

Ook online

Rechtstreeks bij jou op het scherm. Verrijk je kennis vanuit huis!

Jaarlijks organiseren wij meer dan 50 inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten in de vorm van trainingen en workshops.
Met bijna 20 jaar aan specialistische kennis rechtstreeks uit het werkveld voorzien wij studenten altijd van kennis die up-to-date en direct toepasbaar is.
Zowel over studeren als over werk.

Bij Enginear beschikken wij over up-to-date kennis over doorstuderen en de keuzes die daarin naar voren komen. Maar ook omtrent jouw oriëntatie richting de arbeidsmarkt en alles wat daar bij komt kijken. Met deze kennis willen wij studenten en starters helpen met het maken van bewuste loopbaankeuzes. B

Benieuwd naar onze trainingen of wanneer wij bij jou in de buurt zijn?

Onze werkwijze

Met een uniek model dat wij hebben ontwikkeld kijken wij naar wie jij bent en wat jouw drijfveren zijn en ondersteunen wij je bij het vinden van de baan die echt bij je past!

Ook heeft Enginear een uitgebreid netwerk van bijna 2000 bedrijven waar wij mee samenwerken. Zo creëren wij dagelijks de carrières van studenten en starters in de gebouwde omgeving.

Dit alles doen wij op een transparante, innovatieve en persoonlijke manier. En dat merk je ook in de trainingen die altijd zeer interactief van aard zijn.

Lees meer over wat wij doen

Wat kun je verwachten

De trainingen die wij geven zijn gericht op zowel studiekeuzes als loopbaankeuzes. Zo geven wij trainingen over het vinden van een passende stage, over het maken van bewuste loopbaankeuzes en hebben wij een uitgebreide mastervoorlichting training.

Al onze trainingen worden gegeven door specialisten in het vakgebied. Want bij Enginear zijn we allemaal loopbaanadviseur, maar wel allen met een andere achtergrond. Zo heeft de één een achtergrond in psychologie of HRM en de ander in de civiele techniek, bouwkunde of geo-informatie.

Ontmoet onze specialisten

De voordelen

De trainingen die wij geven op MBO’s, hogescholen en universiteiten zijn kosteloos voor studenten, zoals je van ons gewend bent. Onze trainingen volgen direct uit samenwerkingsverbanden met docenten en/of studieverenigingen. Wij geven onze trainingen altijd op locatie. Zo hoef jij nooit een training te missen vanwege kosten of reisafstand.

Bekijk onze agenda om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn of neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend persoonlijk advies!

Neem contact met ons op

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Ze weten waar ze het over hebben, dat merk je aan alles!"

~Mark

"Naast leerzaam was de training ook heel erg gezellig. We hebben veel gelachen."

~Lisa

"Enginear nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en om het direct concreet en toepasbaar te maken. "

~Florian

FAQ

Welke trainingen geven jullie?

In samenwerking met onderwijsinstellingen varieert dit nogal, maar onze trainingen zijn allemaal gericht op zowel studiekeuzes als oriëntatie op de arbeidsmarkt. Zo geven wij trainingen over het vinden van een passende stage of over het vinden van een passende baan en de afwegingen die daarbij belangrijk zijn.

Ook organiseren wij aan de hand van up-to-date kennis uitgebreide mastervoorlichting trainingen waarbij we ingaan op verschillende masteropleidingen en de belangrijkste kenmerken en eisen per opleiding (vraag hier de gratis gids aan). Daarnaast zijn er trainingen die zowel tijdens je studie al wanneer je aan het werk gaat van belang zijn.

Bekijk ons volledige aanbod eens in de agenda en dan zien wij je hopelijk binnenkort!

Hoe weet ik wanneer jullie bij mij in de buurt zijn?

Wij plaatsen alle trainingen die wij geven in de evenementen agenda.
Zo kun jij precies zien wanneer wij bij jou in de buurt zijn.

En wordt er de komende tijd geen training of workshop gegeven worden waar jij studeert, geen zorgen. Je kan altijd contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvend persoonlijk advies!

Nieuwsgierig geworden?

Met de kennis en ervaring die jij tijdens onze trainingen en workshops opdoet ben jij helemaal klaar voor alles wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Maak gebruik van bijna 20 jaar aan specialistische kennis rechtstreeks uit het werkveld en meld je aan voor één van onze trainingen. We hebben het namelijk nog niet benoemd, maar onze trainingen zijn, naast erg leerzaam, ook gewoon heel erg leuk. Benieuwd wanneer er weer een training of workshop bij jouw in de buurt is? Neem een kijkje in de agenda en schrijf je in.