Opdrachtgevers - Enginear

Opdrachtgevers

Hoge kwaliteit match

Enginear heeft met een uniek model het hoogste matchingspercentage in de branche, en daar zijn wij trots op!

Persoonlijk

Om een goede match te waarborgen leren wij iedereen persoonlijk kennen, zowel studenten als opdrachtgevers.

Langdurige relatie

Wij garanderen een hoogwaardige verbinding tussen organisaties en jonge ingenieurs, wat leidt tot lange verblijftijden en duurzame relaties

Een langdurige relatie creëren tussen opdrachtgevers en jonge ingenieurs, dat is waar wij het allemaal voor doen. Bij Enginear streven wij altijd naar die goede match, waarbij beide partijen gelukkig zijn met elkaar en langdurig willen samenwerken.  Om een goede match te waarborgen leren wij dan ook iedereen persoonlijk kennen, zowel opdrachtgevers als jonge ingenieurs. We komen dus altijd persoonlijk langs om kennis te maken.

Bij Enginear zijn wij gespecialiseerd in de zoektocht naar jong talent binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving. Dit specialisme hebben wij opgebouwd door jarenlang dagelijks in contact staan met studenten en starters. Vanaf het eerste jaar van de studie helpen wij studenten al bij het vormgeven van hun carrière en het maken van bewuste loopbaankeuzes. Met meer dan 15 jaar aan ervaring kunnen wij ons met trots specialist in het vakgebied noemen, en dat wordt erkent. Ons netwerk bestaat uit bijna 10.000 technische studenten en starters die zichzelf graag willen ontwikkelen. Misschien wel binnen uw organisatie?

Technische werkstudenten

Een oplossing nodig voor piekdrukte tijdens projecten? Of project ondersteunende werkzaamheden liggen die heel goed door een technisch student uitgevoerd kunnen worden?

Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij constructieberekeningen of tekenwerk (AutoCAD, Revit of Civil3D), datacontrole en verwerking, technische inspecties en rapportages, of andere uitvoerende werkzaamheden.

Binnen ons netwerk hebben wij een groot aantal studenten die graag, naast hun studie, voor enkele dagen per week relevante werkervaring op willen doen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Starters

Wij zijn er ook voor studenten wanneer ze afstuderen. En omdat ze ons al langere tijd kennen, krijgen wij ook dat vertrouwen. Bovendien geeft het ons een uniek inzicht in hun studieperiode en welke keuzes zij daarin gemaakt hebben. Met behulp van een uniek model en psychologische gedragstesten verbinden wij starters met uw organisatie.

Dankzij onze werkwijze leveren wij altijd een kwalitatieve match die in 97% van de gevallen leidt tot een langdurige relatie of vast contract na een jaar.

Wij blijven als tussenpartij niet te lang betrokken. Maar wel lang genoeg om starters juist gedurende dat eerste jaar wat extra begeleiding te bieden. Daarom zal een starter nooit langer dan een jaar via ons blijven werken en helpen wij na deze periode ook graag met de overstap naar uw organisatie!

Career Take-off programma

Wij hebben iets nieuws ontwikkeld, het Career Take-off programma. De Career Take-off is een programma gericht op het creëren van de meest ideale match tussen medewerker en opdrachtgever om indiensttreding na afloop van het traject te kunnen garanderen. En daar zijn wij uniek in!

Door middel van trainingen en intervisie werkt de jonge ingenieur aan zijn eigen persoonlijke vaardigheden, soft-skills, competenties en ontwikkeling waardoor het rendement van de medewerker sneller zal toenemen en de faalkosten zullen dalen door het minimaliseren van het afbreukrisico.

 

Wij geloven in het maken van een goede, duurzame match. Daar doen we alles voor.

"Het ruime aanbod, de korte lijnen en persoonlijke benadering zorgen snel voor extra capaciteit op piekmomenten"

~Erika

"De kandidaten van Enginear zijn een mooie aanvulling op het team, zowel het gebied van capaciteit als kennis"

~Gijs

"Enginear schakelt snel en duidelijk in haar dienstverlening. Dit tegen een laag tarief!"

~Eva

FAQ

Wat houdt uitzending in?

Wanneer een technisch werkstudent via Enginear bij u aan de slag gaat gebeurt dit op basis van uitzending. Bij uitzending is er sprake van het inlenen van medewerkers van Enginear door een opdrachtgever.

Nadat de kandidaat bij u is gestart zullen wij nauw betrokken blijven. Dit doen wij onder andere door middel van evaluatiegesprekken.

Wanneer u op zoek bent naar een structurele arbeidskracht helpen wij u graag bij het werven van een startende ingenieur of een ingenieur met enkele jaren werkervaring. In dit geval kunt u kiezen voor ons Career Take-off programma of voor Deta-Vast.

Wat houdt deta-vast in?

Wanneer u voor de vorm Deta-Vast kiest is de intentie dat de jonge ingenieur na een vooraf afgesproken aantal werkuren kosteloos bij u in dienst treedt.

Opdrachtgevers kiezen voor de Deta-Vast vorm omdat deze werkwijze zorgt voor een lager afbreukrisico. Enginear blijft gedurende deze periode betrokken als loopbaanspecialist. Dit betekent dat wij diverse evaluatiegesprekken voeren met de jonge ingenieur.

Daarnaast bieden wij extra mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (loopbaancoaching).

Wat houdt loopbaancoaching in?

Op basis van persoonlijke gesprekken en gedragstesten zullen wij samen met de medewerker ontwikkeldoelen opstellen. Door het bedenken en het implementeren van deze doelen geloven wij dat jonge ingenieurs een positieve impuls krijgen in hun loopbaan en een snellere groei doormaken.

Onze loopbaancoaches zijn afgestudeerd psychologen en bekend met het vakgebied van de gebouwde omgeving. Zij zijn goed in staat zijn om gedurende het gehele proces intensieve begeleiding te bieden.

Daarnaast zal u als werkgever voortdurend bij het proces betrokken blijven.

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze scherpe tarieven en transparante voorwaarden. Neem dus eens contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden van een lange termijn samenwerking.

Na een uitgebreide inventarisatie van uw aanvraag, ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie met de mogelijkheden die wij voor u hebben. Middels onze database, met daarin de actuele gegevens van duizenden kandidaten, maken wij een zorgvuldige selectie van kandidaten die aansluiten op het door u aangeleverde profiel.

En, onze dienstverlening is gebaseerd op basis van no cure, no pay.
Indien wij op basis van uw aanvraag geen geschikte kandidaat kunnen selecteren, zijn daar voor u geen kosten aan verbonden. Klaar voor een kop koffie?