Opdrachtgevers en bedrijven - Enginear

Opdrachtgevers en bedrijven

Hoge kwaliteit match

Enginear heeft met een uniek model het hoogste matchingspercentage in de branche, en daar zijn wij trots op!

Persoonlijk & betrokken

Voor ons is het van belang om iedereen persoonlijk goed te leren kennen om een goede match te kunnen waarborgen. Dit geldt voor studenten, starters en opdrachtgevers.

Langdurige relatie

Wij garanderen een hoogwaardige verbinding tussen organisaties en jonge ingenieurs, wat leidt tot lange verblijftijden en duurzame relaties.

We werken voor diverse aannemers, overheden, ingenieurs-, consultancy- en adviesbureaus verspreid over het land. Een langdurige relatie creëren tussen de opdrachtgever en jonge ingenieurs, dat is waar wij het allemaal voor doen. Bij Enginear streven wij altijd naar die passende match, waarbij beide partijen gelukkig zijn met elkaar en langdurig willen samenwerken.  Om een goede match te waarborgen is het van belang dat we iedereen persoonlijk goed kennen, zowel opdrachtgevers als jonge ingenieurs. We komen altijd persoonlijk langs om kennis te maken.

Het vinden van jong talent binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving, dat is waar we echt goed in zijn.
Dit specialisme hebben wij opgebouwd door jarenlang dagelijks in contact te staan met studenten en startende ingenieurs en al vanaf het eerste studiejaar een goede, persoonlijke band op te bouwen. Bij de start van de studie zijn we al betrokken bij de  studenten en helpen bij het vormgeven van hun carrière en het maken van bewuste loopbaankeuzes.

Met inmiddels meer dan 16 jaar aan ervaring kunnen wij ons met trots specialist in het vakgebied noemen, en dat wordt erkent. Ons netwerk bestaat uit ruim 10.000 technische studenten en starters op HBO en WO niveau die zichzelf graag verder willen ontwikkelen. Misschien wel binnen uw organisatie?

Technische werkstudenten

Een oplossing nodig voor bijvoorbeeld piekdrukte tijdens projecten? Of heeft u project-ondersteunende werkzaamheden liggen die heel goed door een technisch student uitgevoerd kunnen worden?

Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij constructieberekeningen of tekenwerk (AutoCAD, Revit of Civil3D), datacontrole en -verwerking, technische inspecties en rapportages, of andere uitvoerende werkzaamheden.

Binnen ons netwerk hebben wij een groot aantal enthousiaste en leergierige studenten binnen de gebouwde omgeving die graag, naast hun studie, voor enkele dagen per week relevante werkervaring op willen doen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klik voor alle contact opties

Starters op HBO en WO niveau

Wij zijn er ook voor studenten wanneer ze afstuderen. En omdat ze ons al langere tijd kennen, krijgen wij ook dat vertrouwen. Bovendien geeft het ons een uniek inzicht in hun studieperiode en welke keuzes zij daarin gemaakt hebben. Met behulp van een uniek model en psychologische gedragstesten verbinden wij starters met uw organisatie.

Dankzij onze werkwijze leveren wij altijd een kwalitatieve match die in ruim 91% van de gevallen leidt tot een langdurige relatie of vast contract na een jaar.

Wij blijven als tussenpartij niet te lang betrokken. Maar wel lang genoeg om starters juist gedurende dat eerste jaar wat extra begeleiding te bieden. Daarom zal een starter nooit langer dan een jaar via ons blijven werken en helpen wij na deze periode ook graag met de overstap naar uw organisatie!

Opleidingsprogramma tot geo-data specialist voor werknemers

Er is binnen veel gemeentelijke organisaties een grote behoefte aan goed geschoolde en jonge werknemers met specialistische kennis op het gebied van geo-data en geo-informatie. Tegelijkertijd is er ook een tekort aan adequate opleidingen binnen dit veld.

Daarom heeft Enginear het opleidingsprogramma tot geo-data specialist ontwikkeld waarmee uw Enginear medewerkers binnen twee jaar worden opgeleid tot experts op het gebied van geo-data.

Lees verder over de inhoud en voordelen van dit opleidingsprogramma.

Opleidingsprogramma tot geo-data specialist voor werknemers

Opdrachtgevers aan het woord

In ons jubileumjaar staan we stil bij 10 jaar lang duurzame matches.
Met een camera en microfoon in de hand gaan we op bezoek bij een aantal bedrijven waar we de afgelopen jaren echte topkandidaten hebben geleverd.

En die opdrachtgevers vragen we waar Enginear het verschil maakt en hoe we telkens weer tot die duurzame match komen.

Klik hier om verhalen uit de praktijk te horen, van oa:

  • Rob Vos (dutch process inovators);
  • Jan van Loon (aannemingsmaatschappij Van Gelder);
  • René van Dijk (Gemeente Deventer);
  • Gert-Jan van de Laar (Maters en De Koning).

Career Take-off programma

Een 1-jarig traject, ontwikkeld door Enginear dat bestaat uit diverse trainingen en intervisie momenten.

Gedurende een jaar werkt de jonge ingenieur, naast z’n baan, aan persoonlijke vaardigheden, soft-skills en competenties.

Het resultaat is een nog beter opgeleide en gemotiveerde medewerker, waardoor het rendement sneller zal toenemen en door het minimaliseren van het afbreukrisico dalen bovendien de faalkosten.

Een investering gericht op het creëren van de meest ideale match tussen medewerker en opdrachtgever om, na afloop van het traject, indiensttreding te kunnen garanderen.

 

 

Wij geloven in het maken van een goede, duurzame match. Daar doen we alles voor.

"Het ruime aanbod, de korte lijnen en persoonlijke benadering zorgen snel voor extra capaciteit op piekmomenten"

~Erika (BSGR)

"De kandidaten van Enginear zijn een mooie aanvulling op het team, zowel op het gebied van capaciteit als kennis"

~Rick (Krinkels Geo-Automatisering)

"Wat Enginear aan de achterkant van het proces allemaal doet voor een duurzame match, dat maakt het verschil."

~Rob Vos (dutch process innovators)

"Enginear schakelt snel en duidelijk in haar dienstverlening. En tegen een aantrekkelijk tarief."

~Eva (Gemeente Deventer)

Enginear levert duurzame matches aan o.a.

FAQ

Wat houdt uitzending in?

Wanneer een technisch werkstudent via Enginear bij u aan de slag gaat gebeurt dit op basis van uitzending. Bij uitzending is er sprake van het inlenen van medewerkers van Enginear door een opdrachtgever.

Nadat de kandidaat bij u is gestart zullen wij nauw betrokken blijven. Dit doen wij onder andere door middel van evaluatiegesprekken.

Wanneer u op zoek bent naar een structurele arbeidskracht helpen wij u graag bij het werven van een startende ingenieur of een ingenieur met enkele jaren werkervaring. In dit geval kunt u kiezen voor ons Career Take-off programma of voor Deta-Vast.

Wat houdt deta-vast in?

Wanneer u voor de vorm Deta-Vast kiest is de intentie dat de jonge ingenieur na een vooraf afgesproken aantal werkuren kosteloos bij u in dienst treedt.

Opdrachtgevers kiezen voor de Deta-Vast vorm omdat deze werkwijze zorgt voor een lager afbreukrisico. Enginear blijft gedurende deze periode betrokken als loopbaanspecialist. Dit betekent dat wij diverse evaluatiegesprekken voeren met de jonge ingenieur.

Daarnaast bieden wij extra mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (loopbaancoaching).

Wat houdt loopbaancoaching in?

Op basis van persoonlijke gesprekken en gedragstesten zullen wij samen met de medewerker ontwikkeldoelen opstellen. Door het bedenken en het implementeren van deze doelen geloven wij dat jonge ingenieurs een positieve impuls krijgen in hun loopbaan en een snellere groei doormaken.

Onze loopbaancoaches zijn afgestudeerd psychologen en bekend met het vakgebied van de gebouwde omgeving. Zij zijn goed in staat zijn om gedurende het gehele proces intensieve begeleiding te bieden.

Daarnaast zal u als werkgever voortdurend bij het proces betrokken blijven.

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen we. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze scherpe tarieven en transparante voorwaarden.
Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een prettige en langdurige samenwerking.

Na een uitgebreide inventarisatie van uw aanvraag, ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie met de mogelijkheden die wij voor u hebben.
Middels onze database, met daarin de actuele gegevens van duizenden kandidaten, maken wij een zorgvuldige selectie van kandidaten die aansluiten op het door u aangeleverde profiel.

En, onze dienstverlening is gebaseerd op basis van no cure, no pay.
Indien wij op basis van uw aanvraag geen geschikte kandidaat kunnen selecteren, zijn daar voor u geen kosten aan verbonden.

Klaar voor een kop koffie?