Diensten

Bent u op zoek naar jonge ingenieurs die uw team kunnen komen versterken? Dan bieden wij verschillende diensten aan, namelijk: Uitzending, Deta-Vast en Werving & Selectie.

Dienstverlening

Na een uitgebreide inventarisatie van uw aanvraag, ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie met de mogelijkheden die wij voor u hebben. Middels onze database, met daarin de actuele gegevens van duizenden kandidaten, maken wij een zorgvuldige selectie van kandidaten die aansluiten op het door u aangeleverde profiel.

Onze dienstverlening is gebaseerd op basis van no cure, no pay. Indien wij op basis van uw aanvraag geen geschikte kandidaat kunnen selecteren, zijn daar voor u geen kosten aan verbonden.

Bent u op zoek naar een flexibele arbeidskracht met een relevante studieachtergrond? Dan helpen wij u graag bij het werven van een technisch werkstudent.

 • Uitzending
  Wanneer een technisch werkstudent via Enginear bij u aan de slag gaat gebeurt dit op basis van uitzending. Bij uitzending is er sprake van het inlenen van medewerkers van Enginear door een opdrachtgever. Nadat de kandidaat bij u is gestart zullen wij nauw betrokken blijven. Dit doen wij onder andere door middel van evaluatiegesprekken.

Wanneer u op zoek bent naar een structurele arbeidskracht helpen wij u graag bij het werven van een startende ingenieur of een ingenieur met enkele jaren werkervaring. In dit geval kunt u kiezen voor de vorm Deta-Vast of Werving- en Selectie.

 • Deta-Vast
  Wanneer u voor de vorm Deta-Vast kiest is de intentie dat de jonge ingenieur na een vooraf afgesproken aantal werkuren kosteloos bij u in dienst treedt. Wilt u de medewerker eerder in dienst nemen dan is dit altijd mogelijk. Dit kan tegen de vaste werving- en selectie fee.

Opdrachtgevers kiezen voor de Deta-Vast vorm omdat deze werkwijze zorgt voor een lager afbreukrisico. Enginear blijft gedurende deze periode betrokken als loopbaanspecialist. Dit betekent dat wij diverse evaluatiegesprekken voeren met de jonge ingenieur. Daarnaast bieden wij extra mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (loopbaancoaching).

 • Werving & Selectie
  Wanneer u de voorkeur geeft aan Werving & Selectie verzorgen wij het gehele werving- en selectieproces voor de aanname van een nieuwe medewerker. Wanneer zowel u als de kandidaat de samenwerking zien zitten treedt de kandidaat rechtstreeks bij u in dienst. Wij begeleiden de kandidaat, en u als toekomstig werkgever, tot de eerste werkdag.

Wilt u uw eigen junior medewerkers de mogelijkheid geven om zich persoonlijk te ontwikkelen? Dan kunt u Enginear ook inschakelen voor loopbaancoaching.

 • Loopbaancoaching
  Op basis van persoonlijke gesprekken en gedragstesten zullen wij samen met de medewerker ontwikkeldoelen opstellen. Door het bedenken en het implementeren van deze doelen geloven wij dat jonge ingenieurs een positieve impuls krijgen in hun loopbaan en een snellere groei doormaken. Onze loopbaancoaches zijn afgestudeerd psychologen en bekend met het vakgebied van de gebouwde omgeving. Zij zijn goed in staat zijn om gedurende het gehele proces intensieve begeleiding te bieden. Daarnaast zal u als werkgever voortdurend bij het proces betrokken blijven.

Wilt u meer informatie over de manier waarop wij in contact zijn en komen met de technische studenten en jonge ingenieurs? Op deze pagina vertellen wij u hier alles over!

Meer informatie?
Bekijk onze algemene voorwaarden of neem contact op met één van onze medewerkers.