Ons specialisme

Bij Enginear zijn wij gespecialiseerd in de zoektocht naar jong talent binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving. De manier waarop we met de jonge ingenieurs in contact komen verschilt.

Trainingen en workshops

Bij Enginear staan we dagelijks in contact met jonge ingenieurs middels het aanbieden van trainingen en workshops. Deze evenementen organiseren wij in samenwerking met verschillende studieverenigingen, mbo’s, hogescholen en universiteiten. Het onderwerp van de training wordt aangepast aan de behoefte van de studenten en het specifieke vakgebied. De trainingen worden verzorgd door onze eigen loopbaanadviseurs. Daarnaast staan wij regelmatig op beurzen en bedrijvendagen door heel Nederland.

Aan het werk

Technische studenten, startende ingenieurs en ingenieurs met enkele jaren werkervaring kunnen gratis bij ons langskomen voor een (carrière) adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bij ons op kantoor maken wij gebruik van een uniek model dat wij zelf hebben ontwikkeld.

De technische student

De technische student helpen wij bij het leggen van de basis van hun beste carrièrekeuze. Dit doen we niet alleen door hen te adviseren over studies, stages, doorstuderen en afstuderen, maar ook door hen te helpen bij het vinden van een relevante bijbaan in het vakgebied. Door tijdens de studie twee tot vijf dagen per week als technisch werkstudent aan de slag te gaan kunnen zij ontdekken wat er echt bij hen past!

De jonge ingenieur

Bij Enginear maken wij onderscheid tussen de startende ingenieur en de ingenieur met enkele jaren werkervaring. Wanneer een startend ingenieur de arbeidsmarkt gaat betreden kan het lastig zijn om te bepalen welke functie het beste bij hem of haar past. Heeft iemand al enige jaren werkervaring? Dan is deze persoon mogelijk toe aan het zetten van een volgende stap in de carrière, maar wat voor een stap moet dit precies zijn?

Bij Enginear helpen wij deze jonge ingenieurs bij de ontdekking van hun beste carrièrekeuze. Door deze bewuste keuze van de kandidaat ontstaat er een duurzame relatie tussen de jonge ingenieur en uw organisatie.

Op deze pagina bespreken wij de diensten die wij aanbieden.