ir. Frank Roeland

Accountmanagement, Recruitment en Loopbaanadvies

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel. Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie. Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-15962995    |    frank@enginear.nl

Arjan de Graaf

Accountmanagement, Recruitment en Loopbaanadvies 

Het hebben van een uitdagende baan waar je gewaardeerd wordt is misschien wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Je brengt er veel van je kostbare tijd door en het geeft je een groot gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het één van de belangrijkste plekken om jezelf te ontwikkelen. Iedereen kent dat moment waarop je iets gaat doen wat nieuw is, maar waarvan je weet dat het heel goed of gaaf voor je is. Vaak heb je dan een duwtje nodig om de stap echt te zetten. Dat duwtje, die eerste stap, fascineert mij mateloos. Na mijn technische studie ben ik dertien jaar geleden ingenieurs gaan bemiddelen en begeleiden. Ik heb misschien wel duizend ingenieurs de vraag gesteld: wat wordt jouw volgende stap? Niet alleen aan kandidaten, maar ook aan mijn collega’s en opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid naar de toekomst en het geloof in het ontwikkelingsvermogen van mensen geven mij elke dag weer energie. Wanneer bespreken wij samen jouw keuzes?

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-50507141   |    arjan@enginear.nl

Lisa Olde Hanter

Accountmanagement

Het helpen van jonge ingenieurs met complexe vraagstukken in hun carrière: daarvoor moet je mij hebben! Mijn talent en toegevoegde waarde zit hem in het doorgronden van mensen. Wanneer je niet goed weet welke kant je op wilt met je carrière of wanneer je niet zeker weet of je toe bent aan een nieuwe stap, help ik je te ontdekken hoe het echt zit.
Mede door mijn oprechte interesse in mensen ben ik sociologie gaan studeren. De combinatie van deze master met mijn achtergrond in de technische wereld maakt dat elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. In mijn baan als accountmanager maak ik elke dag inhoudelijke matches tussen bedrijven en jonge ingenieurs. Daarnaast hou ik mij bezig met het beheren en uitbreiden van ons relatienetwerk in het oosten van het land.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-43058217    |    lisa.oldehanter@enginear.nl

ing. Rik Wielink

Accountmanagement

Na het afronden van mijn studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Windesheim heb ik een jaar lang gewerkt als adviseur Stedelijk Water bij een ingenieursbureau. Als ik iets bedacht of ontwierp zag ik hier echter nooit het resultaat van terug, wat ik jammer vond. Ik krijg veel energie van resultaatgericht en creatief werken, iets wat mij enorm aanspreekt bij Enginear! Ik haal veel voldoening uit het adviseren en helpen van jonge ingenieurs die voor dezelfde lastige keuze staan als ik destijds. Mijn grootste uitdaging? Samenwerken met studenten en starters met een complexe achtergrond waardoor het maken van een match met een bedrijf niet vanzelfsprekend is! Ik geef niet op tot ik hen echt verder heb geholpen!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |   030-3031715    |    06-43058213    |    rik@enginear.nl

 

Marjolein Reenalda

Recruitment

Waarom jij als student of starter met mij in gesprek zou moeten gaan? Mijn talent zit hem in goed kunnen luisteren én op een oprechte manier teruggeven wat ik hoor. Op die manier help ik je echt verder. Ik heb Sociale- en Organisatiepsychologie gestudeerd. Deze masterrichting focust zich op hoe mensen functioneren in groepen, maar ook binnen organisaties. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie veel geleerd over het uitvragen van competenties, drijfveren en persoonlijke werkstijlen van mensen. Die kennis kan ik nu goed inzetten bij het matchen van jonge ingenieurs en werkgevers. Na mijn studie heb ik veel selectiegesprekken gevoerd, dus ik weet precies hoe je je als werkzoekende kunt profileren tijdens een sollicitatiegesprek. Van het helpen van jonge ingenieurs in hun loopbaan en het geven van nuttige tips krijg ik een gevoel van voldoening en bovendien veel energie.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-24224038    |    marjolein@enginear.nl

Laurie van Bemmel

Recruitment

“Ik regel het!” Organiseren zit in mijn bloed en ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Wanneer ik een samenwerking aan ga met een jonge ingenieur, kun jij erop vertrouwen dat ik niet stop tot ik voor ons samen de gewenste uitkomst heb bereikt.
Ik heb Sociale en Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Deze masterrichting zoomt in op het menselijk handelen en beslissen binnen een organisatiecontext. Naast mijn master heb ik als voorzitter van een commissie twee introductieprogramma’s georganiseerd voor nieuwe studenten. Ik krijg onwijs veel energie van het bezig zijn met de organisatie van een evenement. Ik vind mijn uitdaging in het goed doorgronden van de jonge doelgroep en het duidelijk stellen van het gezamenlijk doel. Het organiseren van relevante en innovatieve evenementen waar wij jonge ingenieurs kunnen inspireren en bewust kunnen maken over hun loopbaankeuzes, daar ligt mijn passie!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-41335013    |    laurie@enginear.nl

Lisa van der Schelde

Recruitment

Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd, een brede opleiding met veel mogelijkheden. De keuze voor een brede studie was bewust. Ik wist nog niet precies welke richting ik op wilde gaan en op deze manier kon ik het moment waarop ik een definitieve keuze moest maken nog even uitstellen.
Na het behalen van mijn diploma kwam dat keuzemoment alsnog. In mijn huidige functie ben ik voortdurend in gesprek met jonge ingenieurs. Als recruiter bij Enginear adviseer en help ik hen bij het maken van keuzes tijdens en na hun studie. Mijn oprechte interesse in mensen helpt mij tijdens deze inhoudelijke gesprekken. Ik krijg er energie van als ik de diepgang van het gesprek kan omzetten in iets concreets, zodat ik samen met mijn collega’s voor jou aan de slag kan gaan. Als jonge ingenieur kan je erop vertrouwen dat wanneer wij met elkaar in gesprek gaan en daarbij heldere afspraken maken, ik mij aan die afspraken houd en het voor je ga regelen. Wanneer deze wederzijdse commitment ontbreekt, zal ik mij niet volledig voor jou kunnen inzetten. Ik geloof er sterk in dat een wederzijds vertrouwen leidt tot het beste eindresultaat!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn    |    030-3031715    |    06-43048986    |    lisa.vanderschelde@enginear.nl

 

Lisa Gritter

Marketing & Communicatie

Als ik ergens aan begin dan maak ik het af en dan regel ik het tot in de puntjes! Een karaktereigenschap waar ik zowel mijzelf als anderen ver mee kan brengen! Tijdens mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik daarnaast veel geleerd over het creëren en realiseren van relevante content, het benaderen van verschillende doelgroepen en het organiseren van evenementen. Ik vind het belangrijk om hiervoor goed naar jou en jouw behoeftes te luisteren! Uit dit persoonlijke contact met onze jonge doelgroep haal ik onwijs veel energie. Daarnaast zorgt het meedenken met en het verder kunnen helpen van de jonge ingenieur in zijn of haar loopbaan ervoor dat ik elke dag met plezier aan het werk ga!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    lisa@enginear.nl

Kim Lek

Backoffice

Na het afronden van mijn studie HRM ben ik aan het werk gegaan als recruiter bij een technische detacheerder. Na anderhalf jaar heb ik ervoor gekozen een overstap te maken naar de personeels- en salarisadministratie. In deze periode heb ik mijzelf weten te ontwikkelen op het gebied van HR, salarissen, wetgevingen en CAO’s.
In de rol van Backoffice Coördinator bij Enginear kan ik deze kennis en mijn ervaring van de afgelopen jaren in het vakgebied van de gebouwde omgeving delen met mijn collega’s.  Daarnaast is het een veelzijdige rol en krijg ik de kans om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn    |    030-3031715    |    backoffice@enginear.nl

 

Kelly van der Meet

Backoffice, Financiën

Na het afronden van mijn administratieve en secretariële opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest binnen de ICT-branche. Ik ben begonnen als commercieel/administratief medewerkster en heb me ontwikkeld tot officemanager. Gedurende deze periode heb ik een brede ervaring opgedaan in boekhouding en personeelszaken. De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan bij diverse bouwbedrijven en ingenieursbureaus als klant, komen bij mijn huidige werkzaamheden goed van pas. Bij Enginear zit ik helemaal op mijn plek. Mijn functie als ondersteunend medewerker van de accountmanagers en de backoffice activiteiten voer ik beiden met veel passie en enthousiasme uit.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    backoffice@enginear.nl