Jamell Steevensz

Accountmanager en Projectcoördinator business

‘’Ondernemen, dat is wat ik doe!’’. Het behalen van concrete resultaten door doelen na te streven is wat ik wil en kan. Met een hbo-achtergrond in de richting van Small Business en Retail Management ken ik alle facetten van de bedrijfsvoering. Ik zoek altijd naar innovatieve mogelijkheden om op een toekomstgerichte en duurzame manier samen te werken met zowel bedrijven als jonge ingenieurs. Door het goed managen en structureren van mijn werkzaamheden, zorg ik ervoor dat ik mijn kennis en kunde op het juiste moment toepas. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van jonge ingenieurs en het uitbreiden van mijn relatienetwerk. Hierdoor kan ik voortdurend de inhoudelijke match maken tussen de jonge ingenieur en het bedrijfsleven. Ga het gesprek met mij aan en kom erachter wat jij wil, wat jij kan en wat er echt bij jou past! Durf jij het aan?

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn    |    030-3031715    |    06-28749002    |   jamell@enginear.nl

Aniek van Vliet

Loopbaancoaching

Gedurende mijn opleiding human resource management heb ik mij gespecialiseerd in talent ontwikkeling. Wat is jouw talent en waar kom jij het beste tot jouw recht? Na mijn afstuderen wilde ik een vette reis maken door Azië, maar nog voor mijn vertrek werd ik benaderd door Enginear. De functie waarvoor ik werd benaderd was op mijn lijf geschreven, maar ik wilde mijn geplande reis ook niet opgeven. Omdat er een klik van beide kanten was hebben we tijdens mijn reis contact gehouden en ben ik een paar dagen na terugkomst alsnog op gesprek geweest. Binnen een week tekende ik mijn contact!

Techniek is een nieuwe wereld voor mij, maar de doelgroep hierbinnen, studenten en starters, staat juist heel dichtbij mij. Ik haal veel energie uit het begeleiden van jonge ingenieurs en in het maken van weloverwogen keuzes die van invloed zijn op hun loopbaan. Er samen achter komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij met net zoveel plezier naar je werk gaat als ik. Daar doe ik het voor!

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-39269232    |    aniek@enginear.nl

Lineke Marchal

Backoffice

Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als consultant in de pensioenen- en verzekeringsbranche. Ik heb dat gedaan op detacheringsbasis waardoor ik veel verschillende opdrachten heb uitgevoerd in wisselende functies, van administratieve functies tot projectleider. In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan.

Deze werkervaring komt goed van pas in mijn huidige functie als onderdeel van de backoffice van Enginear. Enginear is een vooruitstrevende organisatie en samen met mijn teamgenoten zijn we continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen zodat jonge ingenieurs een soepele start van hun carrière kunnen maken en het gehele administratieve proces zo min mogelijk hinder geeft.

LinkedIn   |    030-3031715    |    lineke@enginear.nl

 

Laurie van Bemmel

Evenementencoördinatie en Loopbaancoaching

“Ik regel het!” Organiseren zit in mijn bloed en ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Wanneer ik een samenwerking aan ga met een jonge ingenieur, kun jij erop vertrouwen dat ik niet stop tot ik voor ons samen de gewenste uitkomst heb bereikt.
Ik heb Sociale en Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Deze masterrichting zoomt in op het menselijk handelen en beslissen binnen een organisatiecontext. Naast mijn master heb ik als voorzitter van een commissie twee introductieprogramma’s georganiseerd voor nieuwe studenten. Ik krijg onwijs veel energie van het bezig zijn met de organisatie van een evenement. Ik vind mijn uitdaging in het goed doorgronden van de jonge doelgroep en het duidelijk stellen van het gezamenlijk doel. Het organiseren van relevante en innovatieve evenementen waar wij jonge ingenieurs kunnen inspireren en bewust kunnen maken over hun loopbaankeuzes, daar ligt mijn passie!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-41335013    |    laurie@enginear.nl

Benjamin Plasschaert

Accountmanager

Tijdens mijn studie (Media Management) en mijn werk als producer en corporate recruiter binnen de publieke omroep heb ik mij geprofileerd tot een procesmatige denker, doorzetter en teamspeler. Mensen helpen is waar ik energie van krijg en waarbij ik het best in mijn element zit. Privé doe ik dit door mensen te voorzien van advies, op mijn werk doe ik dit door samen met jonge ingenieurs een pad uit te stippelen en samen te bedenken hoe we elke dag opnieuw tot de beste resultaten komen.

Deze oprechte interesse in mensen in combinatie met de hoge dynamiek van het werk zorgt ervoor dat de rol van Senior Accountmanager bij Enginear zo goed bij mij past. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, technische studenten, jonge ingenieurs en werkgevers te laten groeien en vooral met veel plezier te laten samenwerken. Samen een stip op de horizon zetten en een mooi plan maken om de doelen die we hebben te behalen.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |   030-3031715    |    06-28284284   |    benjamin@enginear.nl

Frank Horenberg

Marketing & Communicatie

Na mijn master communicatie heb ik enkele jaren lekker mogen knallen op het gebied van on- en offline marketing. Zowel in Nederland als internationaal en in verschillende rollen van marktonderzoek tot aan strategie, planning en de uitvoering daarvan. Een generalist met andere woorden. Ik krijg energie uit het verkennen en onderzoeken van nieuwe ideeën en het uitwerken van creatieve concepten samen met mensen die mijn enthousiasme delen.

Dat proces begint altijd bij jou. Wie ben jij en waar liggen jouw behoeften? En hoe kunnen wij daar in voorzien en het beste in ondersteunen. Dit zijn mooie vraagstukken om mee te stoeien. Ik geloof dan ook oprecht in dat extra stapje. Het keer op keer overtreffen van verwachtingen, daar maak je het verschil!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |   030-3031715    |    frank.horenberg@enginear.nl

Lisa van der Schelde

Accountmanager

Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd, een brede opleiding met veel mogelijkheden. De keuze voor een brede studie was bewust. Ik wist nog niet precies welke richting ik op wilde gaan en op deze manier kon ik het moment waarop ik een definitieve keuze moest maken nog even uitstellen.
Na het behalen van mijn diploma kwam dat keuzemoment alsnog. In mijn huidige functie ben ik voortdurend in gesprek met jonge ingenieurs. Als recruiter bij Enginear adviseer en help ik hen bij het maken van keuzes tijdens en na hun studie. Mijn oprechte interesse in mensen helpt mij tijdens deze inhoudelijke gesprekken. Ik krijg er energie van als ik de diepgang van het gesprek kan omzetten in iets concreets, zodat ik samen met mijn collega’s voor jou aan de slag kan gaan. Als jonge ingenieur kan je erop vertrouwen dat wanneer wij met elkaar in gesprek gaan en daarbij heldere afspraken maken, ik mij aan die afspraken houd en het voor je ga regelen. Wanneer deze wederzijdse commitment ontbreekt, zal ik mij niet volledig voor jou kunnen inzetten. Ik geloof er sterk in dat een wederzijds vertrouwen leidt tot het beste eindresultaat!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn    |    030-3031715    |    06-43048986    |    lisa.vanderschelde@enginear.nl

 

Marjolein Reenalda

Loopbaancoaching

Waarom jij als student of starter met mij in gesprek zou moeten gaan? Mijn talent zit hem in goed kunnen luisteren én op een oprechte manier teruggeven wat ik hoor. Op die manier help ik je echt verder. Ik heb Sociale- en Organisatiepsychologie gestudeerd. Deze masterrichting focust zich op hoe mensen functioneren in groepen, maar ook binnen organisaties. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie veel geleerd over het uitvragen van competenties, drijfveren en persoonlijke werkstijlen van mensen. Die kennis kan ik nu goed inzetten bij het matchen van jonge ingenieurs en werkgevers. Na mijn studie heb ik veel selectiegesprekken gevoerd, dus ik weet precies hoe je je als werkzoekende kunt profileren tijdens een sollicitatiegesprek. Van het helpen van jonge ingenieurs in hun loopbaan en het geven van nuttige tips krijg ik een gevoel van voldoening en bovendien veel energie.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-24224038    |    marjolein@enginear.nl

ing. Rik Wielink

Accountmanager

Na het afronden van mijn studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Windesheim heb ik een jaar lang gewerkt als adviseur Stedelijk Water bij een ingenieursbureau. Als ik iets bedacht of ontwierp zag ik hier echter nooit het resultaat van terug, wat ik jammer vond. Ik krijg veel energie van resultaatgericht en creatief werken, iets wat mij enorm aanspreekt bij Enginear! Ik haal veel voldoening uit het adviseren en helpen van jonge ingenieurs die voor dezelfde lastige keuze staan als ik destijds. Mijn grootste uitdaging? Samenwerken met studenten en starters met een complexe achtergrond waardoor het maken van een match met een bedrijf niet vanzelfsprekend is! Ik geef niet op tot ik hen echt verder heb geholpen!

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |   030-3031715    |    06-43058213    |    rik@enginear.nl

 

Kim Lek

Backoffice

Na het afronden van mijn studie HRM ben ik aan het werk gegaan als recruiter bij een technische detacheerder. Na anderhalf jaar heb ik ervoor gekozen een overstap te maken naar de personeels- en salarisadministratie. In deze periode heb ik mijzelf weten te ontwikkelen op het gebied van HR, salarissen, wetgevingen en CAO’s.
In de rol van Backoffice Coördinator bij Enginear kan ik deze kennis en mijn ervaring van de afgelopen jaren in het vakgebied van de gebouwde omgeving delen met mijn collega’s.  Daarnaast is het een veelzijdige rol en krijg ik de kans om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn    |    030-3031715    |    backoffice@enginear.nl

 

Kelly van der Meet

Backoffice, Financiën

Na het afronden van mijn administratieve en secretariële opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest binnen de ICT-branche. Ik ben begonnen als commercieel/administratief medewerkster en heb me ontwikkeld tot officemanager. Gedurende deze periode heb ik een brede ervaring opgedaan in boekhouding en personeelszaken. De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan bij diverse bouwbedrijven en ingenieursbureaus als klant, komen bij mijn huidige werkzaamheden goed van pas. Bij Enginear zit ik helemaal op mijn plek. Mijn functie als ondersteunend medewerker van de accountmanagers en de backoffice activiteiten voer ik beiden met veel passie en enthousiasme uit.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    backoffice@enginear.nl

 

ir. Frank Roeland

Accountmanager

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel. Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie. Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-15962995    |    frank@enginear.nl

Arjan de Graaf

Accountmanager 

Het hebben van een uitdagende baan waar je gewaardeerd wordt is misschien wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Je brengt er veel van je kostbare tijd door en het geeft je een groot gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het één van de belangrijkste plekken om jezelf te ontwikkelen. Iedereen kent dat moment waarop je iets gaat doen wat nieuw is, maar waarvan je weet dat het heel goed of gaaf voor je is. Vaak heb je dan een duwtje nodig om de stap echt te zetten. Dat duwtje, die eerste stap, fascineert mij mateloos. Na mijn technische studie ben ik vijftien jaar geleden ingenieurs gaan bemiddelen en begeleiden. Ik heb misschien wel duizend ingenieurs de vraag gesteld: wat wordt jouw volgende stap? Niet alleen aan kandidaten, maar ook aan mijn collega’s en opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid naar de toekomst en het geloof in het ontwikkelingsvermogen van mensen geven mij elke dag weer energie. Wanneer bespreken wij samen jouw keuzes?

 

Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn   |    030-3031715    |    06-50507141   |    arjan@enginear.nl