Over Enginear

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding.
Bij Enginear draait het om het creëren van carrières voor jonge ingenieurs met maximaal 4 jaar werkervaring. Voor de ontdekking van de beste carrièrekeuze hebben wij een uniek model ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Op de volgende pagina’s vertellen wij hoe wij jou kunnen helpen als technisch student, startend ingenieur en werkend ingenieur.

Wij zijn specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-informatie. Ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving, ofwel Built Environment.

Missie 

In de gebouwde omgeving brengt Enginear ingenieurs en werkgevers bij elkaar op een inhoudelijke, efficiënte en transparante manier. Kennis en ervaring worden dagelijks ingezet om technische studenten, ingenieurs en werkgevers te laten groeien en met plezier te laten samenwerken. Alle jonge ingenieurs krijgen bij ons de mogelijkheid om vanuit zelfreflectie loopbaankeuzes te maken en hiermee het juiste fundament voor de toekomst aan te leggen. Dit vormt de sleutel tot het succes van iedere match.

Visie  

Bedrijven worden steeds flexibeler, banen ontstaan en verdwijnen sneller en de arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Hoogopgeleide ingenieurs zullen hierdoor steeds vaker loopbaankeuzes moeten maken.
Bij Enginear willen wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen met de nieuwe talenten die de komende jaren de arbeidsmarkt gaan betreden. Iedere technische student of ingenieur kan zowel online als persoonlijk met ons in contact komen voor het ontvangen van trainingen, workshops en praktische tips. Enginear kent en begrijpt de doelgroep en kan werkgevers adviseren in de arbeidsbehoefte van deze doelgroep: De nieuwe generatie ingenieurs.

Onze kernwaarden zijn:

  • Transparant: in werkwijze en aanpak
  • Delen: voortdurend overbrengen van onze kennis en ervaring
  • Efficiënt: altijd een hoge kwaliteit dienstverlening tegen scherpe tarieven
  • Innovatief: nieuwe technologieën gebruiken om de dienstverlening te optimaliseren
  • Persoonlijk: toepassen van een optimale balans in “online” en “offline” activiteiten

Het ontstaan van de naam en het logo

Wil jij weten waar onze naam vandaan komt en hoe het logo is ontstaan?  Op deze pagina vertellen wij je hier alles over!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Enginear hanteert een actief beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het draait om het bewust bezig zijn met wat je doet op het gebied van people, planet en profit. Daarnaast werkt Enginear zoveel mogelijk samen met bedrijven die zelf een actief MVO-beleid voeren, dit om MVO in de keten te bevorderen. Benieuwd hoe wij dit doen? Je leest het hier.

 

Wil jij ons team leren kennen? Wij stellen onszelf graag aan jou voor!