Wie zijn wij?
Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snel groeiend en dynamisch bedrijf met een klein en ambitieus team. Wij werken naar één doel; het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en ingenieur helpen wij studenten en starters met een bouwtechnische achtergrond verder in hun loopbaan. De match die wij maken tussen ingenieurs en opdrachtgevers is gebaseerd op zelfreflectie en onze kennis over de arbeidsmarkt.

Onze missie
Wij zijn specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-informatie. Ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving, ofwel Built Environment.

In de gebouwde omgeving brengt Enginear ingenieurs en werkgevers bij elkaar op een inhoudelijke, efficiënte en transparante manier. Kennis en ervaring worden dagelijks ingezet om technische studenten, ingenieurs en werkgevers te laten groeien en met plezier te laten samenwerken. Alle jonge ingenieurs krijgen bij ons de mogelijkheid om vanuit zelfreflectie loopbaankeuzes te maken en hiermee het juiste fundament voor de toekomst aan te leggen. Dit vormt de sleutel tot het succes van iedere match.

Wij zoeken nieuwe collega’s
Door onze groei ambitie zijn wij in 2020 op zoek naar nieuwe collega’s. Momenteel staan er functie(s) bij ons open. Hierbij is geen specifieke startdatum vereist. Als er een goede match is, bekijken we samen wat voor beide partijen het beste werkt.

Vacature: Accountmanager Geo-informatie, standplaats Landelijk
Vacature: Loopbaanadviseur, regio Gouda  of Utrecht
Vacature: Accountmanager Civiele Techniek, regio Utrecht
Vacature: Accountmanager Civiele Techniek, regio Gouda

 

Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit: Stuur je cv op naar marjolein@enginear.nl en benoem welke vacature je interessant vindt

  • Binnen een week nemen wij telefonisch contact met je op
  • Er vindt een kennismakingsgesprek plaats op één van onze kantoren (Deventer of Gouda). Voor dit gesprek vul je twee gedragstesten in die dan ook besproken worden. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen aan ons over de functie en ons bedrijf!
  • Klikt het? 😊 Dan plannen we een tweede ronde in. In deze ronde ontmoet je meer mensen uit het team waar je direct mee zal gaan samenwerken
  • In de tweede ronde gaan we wat dieper in op jouw competenties en gaan we oefenen met een casus. Zo krijgen wij een goed beeld van jou en jij ondervindt hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Deze tweede ronde bereidt je thuis voor door een kort online assessment in te vullen over jouw competenties.
  • Na dit gesprek krijg jij nogmaals de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen en zullen wij de arbeidsvoorwaarden bespreken met je. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken
  • Wanneer we besluiten de samenwerking aan te gaan, plannen we een contractbespreking in
  • Starten met je gave nieuwe baan en intensieve opleidingstraject!

 

Mocht je nog vragen hebben over één van de functies, neem dan contact op via marjolein@enginear.nl of 0624224038.