Werken bij Enginear intern

Vacature personeels- en verloningsmedewerker

Wie zijn wij?
Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snel groeiend en dynamisch bedrijf met een klein en ambitieus team. Wij werken naar één doel; het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en ingenieur helpen wij studenten en starters met een bouwtechnische achtergrond verder in hun loopbaan. De match die wij maken tussen ingenieurs en opdrachtgevers is gebaseerd op zelfreflectie en onze kennis over de arbeidsmarkt.

Wat ga jij doen?
Door de groei van Enginear zijn wij opzoek naar uitbreiding op de Backoffice voor 16 tot 24 uur per week. Jij vindt het leuk om bij een dynamisch bedrijf te werken, je werkt erg nauwkeurig en bent doelgericht. Als salarisadministrateur ben je samen met de andere twee collega’s van de backoffice verantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie. Jouw taak binnen het team is het op tijd verwerken van de salarisruns, verwerken van salarismutaties, het verzorgen van de periodieke loonaangifte, het doen van pensioenaangiftes en het maken van overeenkomsten naar onze medewerkers en klanten. Daarnaast is het beantwoorden van vragen medewerkers en accountmanagers een dagelijkse taak.

Wat zoeken wij in medewerkers?

  • Afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding, met recente werkervaring in de salarisadministratie;
  • Afgeronde (of studerende aan) opleiding PDL;
  • Van medewerkers wordt verwacht dat zij initiatief tonen, zelf prioriteiten kunnen stellen en taken kunnen afronden;
  • Wij zoeken mensen die accuraat kunnen werken en energie krijgen van concrete doelen;
  • Minimaal twee jaar ervaring in de salarisadministratie;
  • 16-24 uren per week beschikbaar, mag verdeeld worden over 3-5 werkdagen en werktijden zijn bespreekbaar;
  • Woonachtig in de regio Gouda;
  • Je bent per 1 februari of 1 maart 2020 beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Bij Enginear kom je terecht in een hecht team waarin we veel investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo word je begeleid door een ervaren externe coach, worden er meerdere trainingen georganiseerd per jaar en krijg je veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en eigen initiatief. En natuurlijk zijn er leuke uitjes met het hele team, lunchen we iedere dag samen en houden we ons trouw aan de vrijdagmiddagborrels.

Ben jij op zoek naar een leuke werksfeer in een innovatieve omgeving, een dynamisch team en ruimte om je eigen werkdagen en tijden in te delen? Neem dan contact op en stuur je cv en motivatie naar marjolein@enginear.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen via hetzelfde e-mailadres. Bellen of appen mag ook op 06.242.240.38!

 

 

Tip: houd ook onze social media in de gaten voor toekomstige vacatures.

Neem alvast een kijkje op onze sociale mediakanalen: FacebookTwitterLinkedIn en Instagram of loop een virtueel rondje door ons kantoor in Reeuwijk!