Werken bij Enginear intern

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf met een klein team. Wij werken dagelijks naar één doel: het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgevers en ingenieurs helpen wij technische studenten en jonge ingenieurs in het vakgebied van de gebouwde omgeving in hun loopbaan. Wij dagen jonge ingenieurs uit om op basis van zelfreflectie keuzes te maken en bieden hen advies gedurende hun sollicitatietraject waarbij wij onze kennis over de arbeidsmarkt inzetten.

Enginear groeit en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Op dit moment zoeken wij recruiters en accountmanagers voor onze vestigingen in Reeuwijk en Deventer die per september willen starten. Daarnaast zijn wij per direct op zoek naar een medewerker marketing en communicatie voor onze vestiging in Reeuwijk!

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de manier waarop wij duurzame relaties aangaan en deze onderhouden. Vanuit deze duurzame relaties sparren wij met managers van bedrijven en overheden over de invulling van hun personele vraagstukken, gericht op de instroom van jonge ingenieurs. Met andere woorden: hoe gaat het bedrijf haar groei ambities realiseren en hoe kan de kwalitatieve dienstverlening van Enginear hier een rol in spelen? Deze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk contact, sterke adviezen en het voeren van evaluatiegesprekken.
Op kantoor voeren wij carrière adviesgesprekken met jonge ingenieurs om van daaruit een inhoudelijk sterke match te maken tussen jonge ingenieurs en opdrachtgevers. Mede door deze innovatieve aanpak en sterke visie zijn wij een onderscheidende speler in de markt van de arbeidsbemiddeling.

Hoe kun jij hier een rol in gaan spelen?

Kun jij je vinden in onze visie en wil jij een rol spelen bij het bewerkstelligen van onze vele ambities? Dat kan! Wat verwachten wij van jou? Je vindt het leuk om in een dynamische werkomgeving aan de slag te gaan waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Je wilt samen met ons een persoonlijk opleidingstraject ingaan om zo een snelle groei door te maken. Je laat je niet afschrikken door een zelfstandige functie met verantwoordelijkheden en je werkt graag nauw samen met een leuk, jong team met een informele werksfeer!

Wat bieden wij jou?      

  • Een persoonlijk ontwikkelplan waar je samen met een externe coach aan werkt
  • Eén-op-één coaching in je dagelijkse werkzaamheden
  • Wekelijkse trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling
  • Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden en er is ruimte voor eigen initiatief
  • Goede werkomstandigheden, zoals: elektrisch verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen, diverse balans krukken, bureaufietsen en een tafeltennistafel!
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair (inclusief deelname bonusregeling)
  • Vrijdagmiddagborrels en verschillende uitjes met het hele team
  • Een super leuk team van ambitieuze collega’s!

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega’s goed binnen het team passen en dat zij weten wat Enginear te bieden heeft. Wil jij een goed beeld krijgen van wat werken bij Enginear zo leuk maakt? Kijk dan eens op onze sociale media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram! Benieuwd hoe ons kantoor eruit ziet? Loop dan eens een virtueel rondje door ons kantoor in Reeuwijk!

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Meer weten? Bekijk de video’s en ontdek wat een functie als accountmanager en recruiter bij Enginear zo leuk maakt!