Werken bij Enginear intern

Al werkend ontdekken waar jouw kracht ligt!

In september 2019 start de CAREER TAKE OFF. Een traineeprogramma van 7 maanden waarin jij jezelf gaat ontdekken en jouw persoonlijke ontwikkeling als een raket gaat. Je start met een periode waarin jij alles te weten komt over de organisatie, het vakgebied en onze dienstverlening. Na de eerste periode kies jij zelf jouw specialisatie: in welke rol wil jij je verder verdiepen?

Wil jij als commercieel adviseur direct in contact staan met bedrijven en alles leren over relatiebeheer? Klik dan hier! 

Focus jij je liever volledig op het geven van loopbaanadvies aan technische studenten en startende ingenieurs? Klik dan hier!

Wie ben jij?

Voor dit traineeprogramma komen starters in aanmerking die tot 2 jaar werkervaring en een hbo- of wo-diploma hebben. Opleidingsrichtingen waar wij naar zoeken zijn bijvoorbeeld:

  • (Toegepaste) psychologie, HRM of aanverwante studie;
  • Commerciële economie, Small business and retail management of aanverwante studie;
  • Technische studie richting de gebouwde omgeving.

Heb je een andere opleidingsachtergrond maar is dit traineeship op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom! Het is belangrijk dat jij het leuk vindt om dagelijks te werken met studenten en jonge ingenieurs. Daarnaast vindt jij het vakgebied van de gebouwde omgeving interessant en sta je ervoor open dit verder te ontdekken.

Wat krijg je van ons?

Een zorgvuldig opgesteld opleidingsplan met voor iedere maand een nieuw thema. De eerste maand staat in het teken van “Enginear leren kennen” en het traject sluit af met het thema “Ready for take-off”. Daartussen gaat het over:

Tweede maand:    Communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
Derde maand:       Jouw persoonlijke doelen richting geven
Vierde maand:      Beoordelen & Beïnvloeden
Vijfde maand:       Adviseren & Training geven
Zesde maand:      Richting geven aan jouw loopbaan

Naast het opleidingsplan is er veel aandacht voor (één-op-één) coaching; meerdere inhoudelijke trainingen per jaar met het hele team; veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief; goede werkomstandigheden zoals verstelbare bureaus, ergonomische balansstoelen, fietsen achter je bureau en een tafeltennistafel; uitstekende arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair) met de mogelijkheid voor een leaseauto (afhankelijk van track), een laptop en een telefoon van de zaak; vrijdagmiddagborrels en verschillende uitjes in een team van ambitieuze, jonge mensen!

ARE YOU READY FOR TAKE-OFF?

Wij gaan graag het gesprek met je aan! Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Reenalda via marjolein@enginear.nl of door te bellen naar 030-3031715.

Kan jij niet zo lang wachten? Neem dan vast een kijkje op onze sociale mediakanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram of loop een virtueel rondje door ons kantoor in Reeuwijk!