Referral actie - Enginear

Referral actie

Van MEDE-WERKER naar MEDE-WERVER

Voorwaarden referral programma Enginear

Laatste wijziging: 21 juli 2021

Heb jij samen met Enginear jouw droombaan gevonden? Dan weet jij als geen ander hoe wij bij Enginear te werk gaan. Voor ons is het fijn als jij deze ervaring wilt delen met jouw vrienden! Hiervoor hebben wij een referral programma opgezet.

DEELNAME

Ken jij iemand die binnen onze doelgroep valt en die graag aan de slag zou willen gaan als technisch werkstudent? Dan kun jij meedoen aan het referral programma. Het maakt hiervoor niet uit of je op dit moment zelf bij Enginear in dienst bent of niet. Het programma loopt tot het einde van kalenderjaar 2021 of zolang de voorraad strekt.

WERKWIJZE

Jij brengt jouw vrienden in contact met Enginear. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@enginear.nl. In deze e-mail vermeld je de NAW-gegevens van de persoon in kwestie. Vervolgens is het belangrijk dat deze vriend/vriendin zichzelf inschrijft via onze website.
In verband met de privacywetgeving zullen wij zelf nooit contact opnemen met de persoon die jij aandraagt. Wij gebruiken jouw e-mail enkel om te controleren of de gegevens op het inschrijfformulier overeenkomen met de gegevens die jij naar ons hebt gemaild.

Helpen wij jouw vriend/vriendin binnen 2 maanden (vanaf het moment van inschrijven) bij het vinden van een bijbaan, een startersfunctie of bij het zetten van een tweede stap in de carrière, dan willen wij jou graag bedanken voor het feit dat je ons aan elkaar gekoppeld hebt.

CADEAU

Als bedankje ontvang jij de JBL volledig waterdichte bluetooth speaker t.w.v. €54,00.

De JBL speaker is niet inwisselbaar voor geldbedragen, andere artikelen of diensten en is afhankelijk van beschikbaarheid. Vanaf het moment dat wij het cadeau naar jou hebben verstuurd ben jij er zelf verantwoordelijk voor.

Voor schade die de ontvanger van de JBL speaker aan derden direct of indirect ingevolge het gebruik van de JBL speaker veroorzaakt, is Enginear in beginsel niet aansprakelijk. De ontvanger van de JBL speaker zal Enginear voor alle aanspraken van derden vrijwaren.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN EN VRAGEN

De inhoud van dit document kan door ons worden aangepast, gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van onze bedrijfsactiviteiten en eventuele wetswijzigingen.

Heb je vragen over, of naar aanleiding van de voorwaarden? Mail dan naar info@enginear.nl. Deze voorwaarden en eventueel daaruit voortvloeiende conflicten worden beheerst door het Nederlands Recht.