Almere referral - Enginear

Verdien honderden bol.com euro’s!

KEN JIJ DE NIEUWE TRAINEE INNOVATIEVE & DUURZAME BUITENRUIMTE IN ALMERE?

Dit jaar lanceren we een uniek traineeprogramma bij drie organisaties in Almere binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving. Als werknemer van Reimert, Knipscheer of de Gemeente Almere ken jij wellicht in je privé omgeving, via je lokale sportclub, in jouw LinkedIn netwerk of via je oude klasgenoten wel dé nieuwe trainee. Die leren wij graag kennen, we hebben namelijk nog plek in het traineeship voor meer enthousiaste collega’s.Naast dat jij iemand uit je netwerk blij maakt met een toffe nieuwe baan, word jij ook beloond voor je hulp met onderstaande actie.

Over het traineeship In dit tweejarig programma doet de trainee een opdracht van circa 8 maanden bij ieder van de drie organisaties. Zo leert de trainee verschillende functies, projectfasen en de organisaties kennen. Enginear is door Reimert, Knipscheer en de Gemeente Almere gevraagd als werving- en selectiepartner van dit unieke traineeship. Daarnaast faciliteert Enginear een inhoudelijk ontwikkelprogramma gericht op o.a. persoonlijk leiderschap, effectief communiceren en timemanagement. Door middel van inhoudelijke en sociale uitjes leren de trainees de collega’s van alle organisaties goed kennen!Bekijk hier de vacature om precies te weten wat een trainee gaat doen en welke functie-eisen gelden.

De referral actie voor jou! Draag jij één of meer nieuwe Trainees Innovatieve en Duurzame Buitenruimte aan? Dan ontvang je van ons als bedankje cadeaubonnen van Bol.com. Voor de eerste persoon die je bij ons aandraagt krijg je een bon t.w.v. €150,-, voor de tweede persoon krijg je een bon t.w.v. €300,- en voor de derde persoon (en elke persoon daarna) zelfs een bon t.w.v. €500,-! Lees nog wel even de spelregels voordat je iemand aandraagt en volg daarna de onderstaande stappen.

STAP 1. Geef hieronder je eigen gegevens en die van de potentiële trainee aan ons door;
STAP 2. Laat de potentiële trainee zich inschrijven op de vacature;
STAP 3. Gaat jouw potentiële trainee binnen 2 maanden aan de slag? Dan ontvang jij je dik verdiende bol.com bon(nen)!