WE HEBBEN JE GEMIST!

Zoals je misschien al weet organiseert Enginear jaarlijks tientallen evenementen voor studenten en jonge ingenieurs. Van inhoudelijke trainingen en workshops, tot zomerevents en feestavonden. Dat zijn voor ons waardevolle momenten waarop we écht contact met elkaar maken, we onze kennis kunnen delen en helpen met nieuwe inzichten.

Door jou echt te leren kennen en met oog op jouw ambities kunnen wij jou uiteindelijk helpen bij het vinden van de juiste match. Of het nu gaat om een technische bijbaan, of een vaste baan na je afstuderen. Maar het zijn vooral ook momenten waarop we het gewoon heel leuk hebben als ingenieurs onder elkaar.

WE MOGEN WEER LIVE!

Juist dat persoonlijke contact met jullie hebben we zo gemist de afgelopen twee jaar.
En om te vieren dat we elkaar eindelijk weer live en in groten getale kunnen ontmoeten, organiseert Enginear op 21 april een waanzinnig evenement, exclusief voor jonge ingenieurs én technische studenten in de gebouwde omgeving. (Bij twijfel, check onze voorwaarden voor deelname).

Alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig! Een te gekke locatie, vette DJ’s en muziek, een dynamische en interactieve spelshow met prijzen, de drankjes worden door ons verzorgd, en er zijn heel veel leuke mensen uit het vakgebied!

We hebben plek voor zo’n 500 man, er is dus een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Dus meld je snel aan om je toegangskaart te bemachtigen, want op = op. Deze avond wil je echt niet missen!

Programma

 • Ontvangst
  Om 19:30 uur gaan de deuren open en begint deze onvergetelijke avond!  We verwelkomen jou (en je vrienden*) graag met een lekker drankje.
 • De Baanbrekende Spelshow!
  Tegen 20:30 uur verplaatsen we ons allemaal richting de grote zaal voor deze hilarische, interactieve Spelshow, waarin diverse teams tegen elkaar strijden voor fantastische prijzen!
 • Party time!
  Na de prijsuitreiking toveren we rond 21:45 uur de zaal om tot stomende dansvloer en begint de party en kan het dak eraf tot de deuren sluiten om middernacht.

Locatie

Voor deze avond hebben we de prachtige, monumentale Rijtuigenloods in Amersfoort afgehuurd, pal naast het Centraal Station van Amersfoort, op slechts een paar minuten loopafstand!

Mocht je met de auto komen, ook die kun je makkelijk en kosteloos parkeren.

De deuren gaan open om 19:30 uur. Zorg dat je uiterlijk 20:15 uur binnen bent om niets te missen! Om 00:00 uur sluiten we de deuren en zwaaien we je uit.

FAQ

IK HEB ME AANGEMELD. EN DAN?

Nadat je je gegevens hebt ingevuld en de voorwaarden hebt geaccepteerd, volgt een interne check door ons. Als alles in orde is sturen we een email met een link naar onze online ticketshop waar je jouw persoonlijke toegangskaart kunt downloaden. Neem die toegangskaart uit de ticketshop en een geldig ID bewijs mee op 21 april.

IK HEB ME AANGEMELD EN EEN EMAIL ONTVANGEN, MAAR HEB BLIJKBAAR TE LANG GEWACHT MET M’N TICKET OPHALEN?

Als je te lang wacht met het ophalen van jouw persoonlijke toegangskaart in de online ticketshop, dan kan het zijn dat alle kaarten al weg zijn. Helaas is er geen onbeperkte toegang en een maximum capaciteit. We werken volgens een op=op systeem op volgorde van binnenkomst in de ticketshop.

HOE LAAT BEGINT EN EINDIGT HET EVENEMENT?

Vanaf 19:30 uur gaan de deuren open! Zorg dat je wel uiterlijk  om 20:15 uur binnen bent om niets te missen. Om 00:00 uur is het afgelopen met de pret en moeten we de deuren sluiten.

19:30 red ik niet. Kan ik ook wat later aanhaken?

Ja hoor, je mag aansluiten wanneer je wilt. We vinden het gezellig als je komt, ook wanneer dat wat later is! Let wel, de Baanbrekende Spelshow trapt af om 20:30, en geloof ons, daar wil je zo min mogelijk van missen!

Ik kan niet tot 12 uur blijven, is dat een probleem?

Zeker niet. We snappen natuurlijk dat het een doordeweekse dag is en dat velen van jullie nog een stuk met de trein of auto moeten. We vinden het natuurlijk jammer dat je er niet tot het einde bij kan zijn, maar je bent geheel vrij om te komen en gaan hoe laat je wilt. Geen enkel probleem dus!

Zijn de toegang en drankjes echt gratis?

Jazeker. Normaal gesproken geven wij meerdere grote evenementen per jaar, maar de afgelopen twee jaar was dat natuurlijk lastig. We hebben het persoonlijke contact met jullie gemist, en om te vieren dat we elkaar eindelijk weer live en in groten getale kunnen ontmoeten, pakken we grootser uit dan ooit te voren. Dus, geen entree en drinks are on the house! Tijd voor een feestje…

HOE WERKT HET MET TEAMS EN DEELNAME VAN STUDIE VERENIGINGEN?

Iedereen moet zich individueel inschrijven. In het aanmeldformulier kun je invullen via welke studievereniging je de uitnodiging hebt verkregen. Wij zorgen dan dat tijdens de spelshow je bij elkaar in hetzelfde team zit.

Wat als ik geen groepje of team heb om bij aan te haken?

Die vraag krijgen we vaak, je bent dus niet de enige. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich bij een groep aan kan sluiten zodat je nooit alleen staat. Wel zo gezellig natuurlijk.

WAAROM ZIJN ER DEELNAMEVOORWAARDEN EN WAT ZIJN DIE?

Dit evenement is exclusief bedoeld voor jonge ingenieurs en studenten uit de gebouwde omgeving.  Dus volg jij een van de onderstaande opleidingen (of heb jij recentelijk één van deze opleidingen met succes afgerond)? Dan zien we jou, samen met je (studie-)vrienden graag op 21 april in Amersfoort!

 • Bouwkunde
 • Bouwtechnische bedrijfskunde
 • Built Environment
 • Civiele Techniek
 • CME
 • Geodesie of Geo-Informatica
 • Land- en watermanagement
 • Ruimtelijke Ordening en Planologie
 • Structural of Building Engineering

NB: Wij checken iedere inschrijving individueel. Daarna sturen we een aparte email met bevestiging en een link naar de ticketshop waar je je persoonlijke toegangskaart moet downloaden.

Twijfel je? 
Voor al je vragen kun je altijd terecht via baanbrekendespelshow@enginear.nl.

IK HEB ME AANGEMELD, MAAR IK KAN TOCH NIET MEER.. WAT NU?

Wat jammer! Stuur een korte e-mail naar baanbrekendespelshow@enginear.nl waarin je je afmeld. Wij regelen de rest!