De technische student

Veel studenten beginnen aan hun studie zonder helemaal helder te hebben welke richting ze uiteindelijk op willen. Tijdens het volgen van de vakken, stages en het doen van studieprojecten begin je door te krijgen welke onderwerpen jou het meeste aanspreken, maar dan ben je er nog niet. Tijdens je studie moet je regelmatig keuzes maken: “Welke minor kies je”, “Waar ga je stage lopen”, “Welke master ga je volgen?”. Bij Enginear vinden wij het belangrijk dat studiekeuzes bewust worden gemaakt, en daar helpen wij jou graag bij!

Hoe werken wij samen?

Bij Enginear helpen wij jou bij het leggen van de basis van jouw beste carrièrekeuze. Hiervoor maken wij gebruik van een uniek model dat wij zelf hebben ontwikkeld. Wil je hier meer over weten? Op deze pagina vertellen wij je er alles over!

Door tijdens je studie twee tot vijf dagen per week als technisch werkstudent aan de slag te gaan kom jij erachter wat er echt bij jou past! Daarom is het ons doel om jou te helpen bij het vinden van een relevante bijbaan in jouw vakgebied.

Aan het werk

Wanneer je via Enginear als technisch werkstudent aan de slag gaat gebeurt dit op basis van uitzending. Bij uitzending is er sprake van het inlenen van medewerkers van Enginear door een werkgever. Wanneer je via Enginear wordt uitgezonden betekent dit dat je werkt voor één vaste werkgever en dat je de gemaakte uren vervolgens via ons uitbetaald krijgt. Uiteraard blijven wij nauw betrokken en zullen we jou in deze periode begeleiden. Dit doen wij onder andere door middel van evaluatiegesprekken.

Het netwerk van Enginear

Wij werken landelijk en zijn specialist in de vakgebieden van de Gebouwde Omgeving. De vakgebieden waarvoor je bij ons terecht kunt zijn:

Het netwerk van Enginear bestaat uit honderden werkgevers. De werkgevers waar Enginear mee samenwerkt zijn onder andere kleine tot middelgrote aannemers, overheden en ingenieursbureaus.

Trainingen en workshops

Samen met verschillende studieverenigingen, hogescholen en universiteiten organiseert Enginear diverse trainingen, workshops en evenementen. Het onderwerp van de training wordt aangepast aan de behoefte van de studenten en het specifieke vakgebied. De trainingen worden verzorgd door onze eigen loopbaanadviseurs. Daarnaast nemen wij regelmatig interessante gastsprekers mee. Aan een deelname zijn geen kosten verbonden. Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de website. Iedere inschrijving wordt per e-mail bevestigd en vindt plaats op volgorde van inschrijving. Enginear houdt zich het recht voor om evenementen te verplaatsen, cancelen of te wijzigen.

Online kennisdeling

Om inspiratie op te doen worden er voortdurend nieuwe en interessante artikelen over verschillende thema’s gepubliceerd. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen drie categorieën: Persoonlijkheid en motivatie, Solliciteren en De arbeidsmarkt. Benieuwd naar de artikelen? Je vindt ze in de kolom aan de rechterkant op deze pagina!

Ben jij er klaar voor om samen met ons te bouwen aan het fundament van jouw loopbaan en jezelf optimaal te profileren in de huidige arbeidsmarkt? Schrijf je dan snel bij ons in!

Wij hechten veel waarde aan de privacy van jouw gegevens en hebben hiervoor een privacyverklaring opgesteld.

Schrijf je in als student

Schrijf je in als werkzoekende


Om inspiratie op te doen worden er voortdurend nieuwe en interessante artikelen over verschillende thema’s gepubliceerd. De thema’s zijn:

Persoonlijkheid en motivatie

Solliciteren

Arbeidsmarkt

Blog