17 december - The biggest pubquiz party of 2020

Een epic party

Uitdagende pubquiz met studenten, jonge ingenieurs en verenigingen uit heel het land! Start 19:00

Legendarische afterparty

Blijf hangen voor de afterparty met onze legendarische DJ

Rondje van het huis

Drank en snacks are on the house!

Wij hebben zitten brainstormen over een pakkende titel, maar soms moet je het beestje ook gewoon bij zijn naam noemen. Op 17 december organiseren wij de grootste en vetste pubquiz van 2020. En dat zeggen wij niet zomaar, want we pakken uit dit jaar! In samenwerking met verschillende partijen organiseren wij een legendarische kennis strijd tussen studenten, jonge ingenieurs en studieverenigingen door heel het land! Reken op een avondvullend programma waarin je continu wordt uitgedaagd en waarbij je kans maakt op de vetste prijzen! EN, bij the biggest pubquiz party of 2020, hoort natuurlijk ook the biggest after party of 2020! Inclusief the hottest DJ around. Dit wordt de ultieme afsluiter van het jaar. En nu het mooiste… Drinks & Snacks krijg je van ons! Dit wil je niet missen dus zet het in je agenda!

Datum: 17 December 2020
Tijd: 19:00 – 21:30 (vanaf 18:45 kun je erin, om 19:00 uur scherp beginnen we!)
Locatie: Online via Zoom (de link ontvang je na aanmelding via de mail)
Deelname: Gratis
Wie
: Studenten en jonge ingenieurs binnen de gebouwde omgeving (zie voorwaarden voor deelname)

Het is tijd voor iets gaafs!

Dit jaar hebben we allemaal een stukje sociaal contact gemist. Wij hebben elkaar weinig gezien en alle evenementen waar we elkaar vaak ontmoeten zijn voor onbepaalde tijd uit onze agenda’s geschrapt. Daarom vonden wij het tijd om weer wat gaafs te doen. Om iets in onze agenda te knallen waar we met zijn allen naar uit kunnen kijken. Een jaarafsluiter zoals we die nog nooit gehad hebben. Enginear presenteert: The Biggest Pubquiz Party of 2020. Een online evenement in het teken staat van sociaal contact – kennis – kunde – competitie – muziek – lachen, gieren, brullen. Kortom, we maken een inhaalslag en we hebben er ZIN IN!

Inschrijven

Hoe werkt het?

The biggest pubquiz party of 2020 is bedoeld voor studenten en jonge ingenieurs in de gebouwde omgeving en zal plaatsvinden in Zoom. Omdat we het sociaal contact weer een beetje op willen zoeken (maar dan online), kun je je als individu aanmelden, maar kun je ook besluiten om met meerdere mensen mee te doen.

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om met een team van studiegenoten deel te nemen Nodig ze uit en bundel je kennis! Je kunt namelijk ook met elkaar als team meedoen, achter één scherm bij iemand thuis (let hierbij wel op de maximale groepsgrootte van het RIVM). Iedere deelnemer moet zich wel even aanmelden en binnen de door ons gestelde doelgroep vallen!

Val ik binnen de doelgroep?

Drinks & Snacks are on the House!

Ja, dat hoor je goed! Enginear verzorgt tijdens dit event de drankjes en de snacks. Dat wil zeggen, als jij je inschrijft compenseren wij je voor de kosten van je inkopen tot een bedrag van 7,50 per persoon. Zo kun je zelf bepalen wat je in huis wilt halen en wanneer! Voorwaarden en werkwijze hiervoor zijn als volgt:

  • Wij vergoeden door jou gehaalde drankjes en snacks tot een bedrag van €7,50 per persoon;
  • Je haalt je drankjes & snacks zelf bij je lokale supermarkt/snackbar/toko/3 sterren restaurant;
  • Je vraagt om, en bewaart de bon (BELANGRIJK);
  • Je stuurt UITERLIJK 17 DECEMBER een foto van de bon en een tikkie ter waarde van het bedrag van de bon of met een max van €7,50 naar het mobiele nummer die je na inschrijving via de mail hebt binnengekregen.
  • Je krijgt het bedrag van ons uitgekeerd op je rekening!

The Biggest Afterparty

Bij the Biggest Pubquiz Party of 2020, hoort natuurlijk ook The Biggest After Party of 2020! En een  afterparty is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Dus dat hebben wij voor jullie geregeld!

Laat je betoveren door heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds van het dynamische duo Jill Kleinjan (DJ) & Cece Noir (saxofoniste). Deze dames weten een magische sfeer neer te zetten. Lekkere house met af en toe een commercieel vleugje. Beide hebben hun sporen verdiend in de muziek en treden al jaren op in binnen- en buitenland, van Amsterdam tot aan Monaco en de USA.

Of ze nu loungy melodieën in een strandtent spelen, chille beats in Monaco of dikke house tijdens een stampvolle club; deze DJ en saxofoniste zijn altijd on fire!  Laat het feest maar beginnen…

The Biggest Prizes

Tijden dit event maak je kans op de vetste prijzen! Sterker nog, we strooien met dikke prijzen. We hebben prijzen voor studieverenigingen en prijzen voor wanneer je als individu of als team meespeelt.

Wat dacht je van dé Oculus Quest 2 VR-bril. Deze gave VR bril gebruik je waar je maar wilt. Zo betreed je overal de virtuele realiteit en ontdek je nieuwe werelden met een 4K resolutie.

Of win jij een Playstation 5? We geven een waardebon van Coolblue weg met genoeg credits om de net uitgekomen console te bestellen. Speel je als Team mee, dan mogen jullie hem natuurlijk ook opdelen zodat ieder teamlid er een gave prijs aan overhoudt.

Daarnaast hebben we nog vele andere prijzen. JBL speakers bijvoorbeeld. Er is dus echt een prijs naar ieders smaak!

FAQ

Ik heb me aangemeld. En dan?

Je krijgt van ons verschillende e-mails met updates en informatie alsmede de Zoom link om deel te kunnen nemen aan het evenement.  Buiten de bovengenoemde vrijblijvende voorbereidingen hoef jij niets te doen. Wij regelen alles en zien je op 17 december om 19:00.

Hoe laat starten en eindigen we?

We starten scherp om 19:00. Maar, vanaf 18:45 zetten we de ruimte open en kun jij aansluiten door op je zoomlink te klikken.  Het gehele event (pub quiz, de afterparty en de prijsuitreiking) duurt tot ongeveer 21:30.

Moet ik iets voorbereiden?

Het is belangrijk dat jij voor het event je drinks & snacks regelt en het bonnetje en tikkie UITERLIJK 18 december (de dag na het event) naar ons toestuurt. Je wordt hier uitgebreid over geïnformeerd via de mail. Daarnaast is het belangrijk dat je op de dag van het event over goede WIFI beschikt en een fijn beeldscherp om op mee te doen (eventueel een back-up). Verder, hoef jij niets te doen. Wij verzorgen de rest!

Hoe werkt Zoom?

Je krijgt van ons de Zoom link om deel te kunnen nemen aan het evenement. Wanneer je al eerder gebruik hebt gemaakt van Zoom, en deze dus geïnstalleerd is op je apparaat, kom je rechtstreeks in de meeting. Wanneer je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van zoom vraagt het programma je om deze te installeren en leidt je middels een wizard door de installatie. Hoe dit werkt vind je hier!

Hoe werkt het declareren van food & drinks?

Wij vergoeden eten en drankjes tot een max. van €7,50 per persoon. Het is wel de bedoeling dat je dit van te voren zelf haalt. Waar? Dat mag je natuurlijk zelf weten. Ben je meer kwijt dan €7,50, dan betalen wij jou €7,50. Ben je minder kwijt, dan matchen wij het bedrag aan jouw uitgave. Bewaar wel de bon. Zonder, kunnen wij het bedrag namelijk niet naar je overmaken. Je stuurt een duidelijk leesbare foto van de bon samen met een tikkie ter hoogte van het bedrag of met een max van €7,50 UITERLIJK OP 18 DECEMBER naar het mobiele nummer die je na inschrijving via de mail hebt binnengekregen.  Wij maken het bedrag zo snel mogelijk naar je over. Houd er rekening mee dat we veel tikkies binnenkrijgen en dat het misschien wel even duurt.

Ik wil met een team van studiegenoten deelnemen, kan dat?

Dat kan zeker, gezellig! Hierbij houden we natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM aan met betrekking tot gezelschappen en samenkomsten. Meld je wel even allemaal aan. Zo weten wij hoeveel mensen er zijn en verhogen jullie je gezamenlijke bedrag voor Food & Drinks.

Ik wil lekker in mijn eentje mee doen, kan dat?

Dat kan zeker. We hebben het evenement zo ingericht dat je zowel alleen als met meerdere mensen mee kunt doen. Dus wil je lekker zelf meedoen vanaf je luie bank, dan is dat geen probleem.

Waarom zijn er voorwaarden voor deelname?

De pub quiz is gericht op de gebouwde omgeving en vragen zullen hier dus ook grotendeels op gericht zijn. Daarnaast willen wij de kwaliteit van het online event voor iedereen kunnen garanderen, wat betekent dat we  rekening moeten houden met het aantal mensen en helaas niet iedereen kunnen toelaten. Wij checken na inschrijving dan ook elk persoon individueel via je studievereniging om deze kwaliteit te kunnen borgen.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

De voorwaarden voor deelname vind je hier. Lees ze goed door voor je je inschrijft!

Ik heb me aangemeld, maar ik val niet binnen de doelgroep. Oeps!

Kan gebeuren, jammer.  Helaas kunnen wij mensen buiten de doelgroep niet toelaten in verband met kosten, maar ook de kwaliteit van het evenement. Wij controleren je inschrijving bij de studievereniging die je hebt opgegeven en geven je zo snel mogelijk (ruim voor de start van het event) uitslag. Zorg er in ieder geval voor dat je geen kosten maakt aan drinken en snacks voor je weet dat je bent toegelaten. Deze krijg je namelijk niet vergoed dan. Ben je het niet eens met onze beslissing om je uit te sluiten of is er een fout gemaakt? Stuur dan een e-mail naar pubquiz@enginear.nl en dan controleren wij het nog eens!

Ik heb me aangemeld, maar ik kan toch niet meer.. wat nu?

Geen probleem. Stuur een e-mail naar pubquiz@enginear.nl waarin je je afmeld. Wij regelen de rest!