Career Take-off programma - Enginear

Career Take-off programma

Lanceer je carrière

Alle voordelen van een startersbaan, met héél veel extra’s

Maximale ontwikkeling

Extra begeleiding, trainingen, intervisie en een persoonlijk ontwikkelingsplan gedurende je eerste jaar!

Minimale kosten

Deelname kost jou niets! En, je levert ook niets in op je salaris. Maximale ontwikkeling, minimale lasten!

Enginear heeft het Career Take-off programma ontwikkeld als aanvulling op de startersbaan. Dezelfde kwaliteit, maar dan met héél veel extra’s. Nadat jij je baan hebt gevonden zorg je er met dit programma voor dat je carrière een boost krijgt dat jij jezelf pijlsnel ontwikkeld. Hoe? Door intensieve begeleiding vanuit Enginear in jouw eerste jaar en door de inzet van gerichte soft-skills trainingen en intervisie.

En, het Career Take-off programma is geheel kosteloos voor jou als starter en heeft ook geen impact op je salaris, in tegenstelling tot sommige traineeships. Dit betekent maximale ontwikkeling met minimale lasten! Benieuwd geworden naar ons Career Take-off programma of wil je meer algemene informatie?
Schrijf je in via de onderstaande button en we helpen je graag verder!

Onze werkwijze

Het proces is gelijk aan dat van onze startersbanen. Het begint allemaal met de inschrijving. Wanneer je je hebt ingeschreven plannen we een carrière-adviesgesprek in met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Zo krijgen we een goed beeld van wie jij bent, en jij van ons.

Ook vragen we je om een persoonlijkheids- en drijfverentest in te vullen. Deze zijn onderdeel van een uniek model dat Enginear heeft ontwikkeld om tot het beste loopbaanadvies voor jou te kunnen komen.

De uitslagen van deze testen zijn dan ook een goede indicatie van wat voor functie en werkomgeving het beste bij jou past. Met kennis en inzicht van wie jij bent en wat jij leuk vind gaan wij voor je op zoek en zoeken een bedrijf dat goed aansluit op jouw wensen.

Inschrijven

Wat kun je verwachten

Wanneer je aangeeft dat je graag gebruik maakt van ons Career Take-off programma is dat een mooi signaal aan je werkgever dat je bereid bent te werken aan je competenties en ontwikkeling in jouw eerste jaar.

Door middel van trainingen en intervisie werk je aan je eigen persoonlijke vaardigheden. Zo krijg je vier groepstrainingen van ervaren externe trainers, vier intervisiemomenten ondersteund door een psycholoog én ga je een eigen POP-traject in, geheel gericht op jouw ontwikkeling en onder begeleiding van onze ervaren loopbaanadviseurs.

Daarnaast kun je ook nog eens hele gave extra’s verwachten, zoals ons jaaruitje en het Enginear Zomerevent.

Bekijk ervaringen van anderen

De voordelen

Pijlsnelle ontwikkeling in je eerste jaar door trainingen, intervisie en intensieve begeleiding. Jij krijgt alle voordelen van een startersbaan via Enginear én heel veel meer. En het mooiste van allemaal: het Career Take-off programma is geheel kosteloos voor jou als starter.

En na je eerste jaar? Dan is onze intentie altijd een vaste aanstelling binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. En daar is Enginear uniek in. Wij streven naar een goede en langdurige relatie tussen jou en je werkgever.

Op deze wijze krijg jij alle zekerheid en begeleiding die je nodig hebt in je eerste jaar en teken jij je arbeidscontract pas wanneer je precies weet waar je aan toe bent. Waar wacht je nog op?!

Inschrijven

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Leuke, leerzame en vooral goed opgebouwde trainingen"

~Laura

"Ik ben in een middag ontzettend veel over mijzelf te weten gekomen"

~Tim

"Ik heb veel geleerd over mijn persoonlijkheid en hoe ik hier mijn voordeel mee kan doen!"

~Anoniem

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten en starters?

Hier staan studenten vaak van te kijken, maar het antwoord is ja! Wij worden betaald vanuit het bedrijfsleven voor het maken van goede matches. We verdienen ons geld dus bij de organisaties, daar zijn we heel transparant in.

Doordat dit gekoppeld is aan het maken van een goede match blijven we ook onafhankelijk. Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met de keuze.

Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad. Daar hoort geen opstapdrempel bij. Lees ook eens over onze manier van werken op: enginear.nl/werkwijze

Wat zijn de voordelen van werken via Enginear?

Zowel tijdens het solliciteren als daarna ontvang jij begeleiding en advies van de meest ervaren loopbaanadviseurs uit jouw sector. Bedrijven weten dat Enginear staat voor zelfontwikkeling, bewuste loopbaankeuzes en groei, zeker tijdens je eerste jaar. Je geeft aan je werkgever dus een duidelijk signaal af dat je graag wilt investeren in jezelf én in jouw groei met betrekking tot je rol in de organisatie.

Naast dit stukje begeleiding biedt Enginear vele extra’s. We helpen je bijvoorbeeld ook met salarisonderhandeling en contractbespreking bij de overstap naar een vaste aanstelling.

We hebben gave uitjes zoals het zomerevent waarbij je tijdens een mooi programma andere starters uit je branche leert kennen. En nog veel meer! En: je salaris is altijd gelijk aan de arbeidsvoorwaarden die gelden bij jouw werkgever.

Wat is het Career take off programma?

Wanneer wij een match hebben gevonden tussen jou en een organisatie, bestaat er de mogelijkheid tot het deelnemen aan ons ‘Career take off programma’.

Een jaar waarin je diverse trainingen volgt gericht op persoonlijke ontwikkeling, je extra begeleiding ontvangt in het eerste jaar dat je werkzaam bent én waarin je een netwerk opbouwt van andere starters in jouw vakgebied. Je leert hen namelijk goed kennen tijdens de trainingen en uitjes gedurende dit jaar!

Meer weten? Lees het hier

Nieuwsgierig geworden?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor het Career take-off programma. Alles wat jij hoeft te doen is je even inschrijven. De rest gaat vanzelf. Veel gemakkelijker kunnen we het bijna niet maken. En hadden we al genoemd dat onze services gratis zijn voor studenten. Schrijf je dus snel in!