Career Take-off programma - Enginear

Career Take-Off programma in het kort:

Geef je carrière direct een boost

Met dit inhoudelijke programma geef jij je carrière een flinke boost in je eerste jaar.

Maximale ontwikkeling

Extra begeleiding, trainingen, intervisie en een persoonlijk ontwikkelingsplan met coach gedurende je eerste jaar.

Je eigen netwerk

Dit programma volg je samen met meerdere andere jonge vakgenoten, die je goed leert kennen. Zo bouw je tegelijk aan je eigen netwerk.

Ontwikkel jezelf pijlsnel in je eerste jaar met de Career Take-Off

Wanneer wij een match hebben gevonden tussen jou en een bedrijf, kun je in veel gevallen deelnemen aan ons ‘Career Take-off programma’.
Dit opleidingsprogramma duurt een jaar en volg je naast startersbaan.  In dit jaar krijg je intensieve extra begeleiding aangeboden vanuit Enginear, en staan er verschillende soft-skills trainingen en intervisie op het programma. Ook stel je samen met een ervaren (externe) coach een persoonlijk ontwikkelplan op om je eigen vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

De Career Take-off volg je samen met een aantal andere starters uit het vakgebied, die je in dat jaar goed leert kennen.  Dus je bouwt tegelijkertijd ook aan je eigen netwerk. Naast de inhoudelijke trainingen, staan er in dit jaar ook een aantal leuke en gezellige uitjes op het programma.

Het programma is echt een waardevolle aanvulling op je (eerste) baan waarmee je een flinke boost geeft aan je carrière en tegelijkertijd jezelf pijlsnel verder ontwikkeld.

Ook belangrijk om te weten; deelname aan het Career Take-off programma kost je niets (en heeft geen enkele impact op je salaris). Kortom, maximale ontwikkeling zonder bijkomende financiële lasten.  Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van ons Career Take-off programma of wil je meer algemene informatie? Meld je dan aan via de onderstaande button. We helpen je graag verder!

Onze werkwijze

Het proces is gelijk aan dat van onze startersbanen. Het begint allemaal met de inschrijving. Wanneer je je hebt ingeschreven plannen we een carrière-adviesgesprek in met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Zo krijgen we een goed beeld van wie jij bent, en jij van ons.

Ook vragen we je om een persoonlijkheids- en drijfverentest in te vullen. Deze zijn onderdeel van een uniek model dat Enginear heeft ontwikkeld om tot het beste loopbaanadvies voor jou te kunnen komen.

De uitslagen van deze testen zijn dan ook een goede indicatie van wat voor functie en werkomgeving het beste bij jou past. Met kennis en inzicht van wie jij bent en wat jij leuk vind gaan wij voor je op zoek en zoeken een bedrijf dat goed aansluit op jouw wensen.

Inschrijven

Inhoudelijk, gezamenlijk en persoonlijk

Wanneer je aangeeft dat je graag gebruik maakt van ons Career Take-off programma is dat een mooi signaal aan je werkgever dat je bereid bent te werken aan je competenties en ontwikkeling in jouw eerste jaar.

Door middel van trainingen en intervisie werk je aan je eigen persoonlijke vaardigheden. Zo krijg je vier groepstrainingen van ervaren externe trainers, vier intervisiemomenten ondersteund door een psycholoog én ga je een eigen POP-traject in, geheel gericht op jouw ontwikkeling en onder begeleiding van onze ervaren loopbaanadviseurs.

Dat doe je samen met een aantal andere vakgenoten, dus je bouwt ook gelijk aan je eigen netwerk. Daarnaast kun je ook nog eens hele leuke (sociale) extra’s verwachten, zoals verschillende borrels en uitjes.

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten en starters?

Hier staan studenten vaak van te kijken, maar het antwoord is ja!
Wij worden betaald door onze opdrachtgevers voor het maken van de beste matches met de beste kandidaten .

En hierdoor zijn we ook onafhankelijk. Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met de keuze.

Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad.
Daar hoort geen (financiële) drempel bij. Lees ook eens over onze manier van werken op: enginear.nl/werkwijze

Wat zijn de voordelen van werken via Enginear?

Zowel tijdens het solliciteren als daarna ontvang jij begeleiding en advies van de meest ervaren loopbaanadviseurs uit jouw sector. Bedrijven weten dat Enginear staat voor zelfontwikkeling, bewuste loopbaankeuzes en groei, zeker tijdens je eerste jaar.

Je geeft aan je werkgever dus een duidelijk signaal af dat je graag wilt investeren in jezelf én in jouw groei met betrekking tot je rol in de organisatie.

Naast dit stukje begeleiding biedt Enginear vele extra’s. We helpen je bijvoorbeeld ook met salarisonderhandeling en contractbespreking bij de overstap naar een vaste aanstelling.

Tot slot; je salaris en arbeidsvoorwaarden bij Enginear zijn altijd identiek aan die van jouw werkgever.

Nieuwsgierig geworden?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor het Career take-off programma. Alles wat jij hoeft te doen is je in te schrijven.