Ervaringsverhalen

EEN TECHNISCHE BIJBAAN IN TIJDEN VAN CORONA

Technische bijbaan

De komst van Corona was toch wel even wennen. Je merkte dat de nieuwe manier van werken, bedrijven zich ook in nieuw vaarwater begaven. Alle werkzaamheden verschoven op dat moment naar online. Dat maakte dat het even zoeken was gedurende het proces.

Lees meer

Ik zit hier met 4 andere technisch werkstudenten, erg gezellig!

Technische bijbaan

Wouter van der Kolk (24) is één van de studenten die we aan een technische bijbaan hebben geholpen. Hij is nog bezig met zijn bachelor Civiele Techniek aan de HAN en werkt daarnaast sinds april 2019, samen met vier andere technisch werkstudenten vanuit Enginear, voor de Gemeente Deventer. Wat hij daar doet en wat zijn ervaringen zijn lees je hieronder.

Lees meer

Ik had nooit gedacht dat ik hier terecht zou komen!

Startersfunctie

Wanneer je als startend ingenieur de arbeidsmarkt gaat betreden kan het lastig zijn om te bepalen welke functie het beste bij jou past. Daarom helpen wij jonge ingenieurs bij de ontdekking van hun beste carrièrekeuze. Andreas is één van de jonge ingenieurs die we hierbij hebben geholpen. Na zijn master Building Technology aan de faculteit Architecture and the Built Environment op de TU Delft is hij in februari 2019 via Enginear gestart bij Count & Cooper.

Lees meer

Grenzen opzoeken, groei en voldoening

Technische bijbaan

Bij Enginear creëren wij carrières voor jonge ingenieurs. Zo ook de carrière van Femke. Naast haar bachelor Bouwkunde aan de Saxion Hogeschool is zij het afgelopen half jaar als technisch werkstudent constructies aan de slag gegaan bij Olde Hanter Bouwconstructies. Zij vertelt haar verhaal!

Lees meer