Ervaringsverhalen - Enginear

Ervaringsverhalen

Je weet zeker dat jouw cv bovenop de stapel ligt!

Startersfunctie

Ze weten goed te onderbouwen waarom het verstandig is om bepaalde keuzes wel of niet te maken en kunnen je in contact brengen met organisaties die je zelf nog niet kent. Daarnaast kom je wanneer je zelf een sollicitatiebrief stuurt vaak onderop de stapel terecht. Wanneer je via Enginear op zoek gaat naar een baan weet je zeker dat zij ervoor zorgen dat jouw cv bovenop de stapel komt te liggen!

Lees meer

Een technische bijbaan staat mooi op mijn cv!

Technische bijbaan

Wat mij aanvankelijk aansprak was het salaris. Dat lag bij de gemeente Zeewolde toch net iets hoger dan in de horeca of supermarkt. Maar uiteindelijk besefte ik mij dat de ervaring die je tijdens een technische bijbaan opdoet ook beter op je cv staat dan een baan als bijvoorbeeld vakkenvuller.

Lees meer

MET NIEUWE INZICHTEN KWAM IK TOT EEN VERASSENDE KEUZE!

Startersfunctie

Door de gesprekken die wij voerden realiseerde ik mij dat het werk en de functie inhoud belangrijk zijn, maar dat ik vooral op zoek was naar een bepaalde sfeer binnen een bedrijf. Dan komt direct het voordeel naar voren van een bedrijf die weet hoe verschillende organisaties in elkaar steken en hoe zij aan kunnen sluiten op mijn wensen.

Lees meer

Een indrukwekkend netwerk van bedrijven en connecties die ik zelf niet had

Startersfunctie

Enginear had een indrukwekkend netwerk van bedrijven en connecties die ik zelf niet had. Zij hadden enkele mooie opties voor mij en konden mij ook laten zien welk soort bedrijven er zijn en wat die te bieden hebben. Bedrijven waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben of überhaupt niet kende.

Lees meer

Met een technische bijbaan kun je de theorie direct in praktijk toepassen

Technische bijbaan

De bijbaan is een mooie aanvulling op mijn studie. Mijn opleiding op het Saxion Enschede is heel theoretisch. Belangrijke kennis, maar niet voldoende om in de praktijk aan de slag te kunnen. Door als technisch werkstudent aan de slag te gaan leer je hoe je de theorie straks toe kunt gaan passen.

Lees meer

Ik kon mij richten op mijn studie terwijl Enginear op zoek ging!

Startersfunctie

Met afstuderen en verhuizen had ik geen tijd over om op zoek te gaan naar een startersfunctie. Ik besloot bij Enginear langs te gaan voor een adviesgesprek en dat bleek een goede zet. Ik kon mij richten op mijn studie terwijl ze bij Enginear op zoek gingen naar de baan die bij mij past!

Lees meer

Ik wist zelf niet goed welke functie bij mij paste, Enginear wel

Startersfunctie

Ik ben heel creatief én ik heb de neiging om zaken technisch zeer gedetailleerd uit te werken. Zelf vond ik het erg lastig om te bedenken in welke functie ik beiden kwijt kon. Op basis van de uitslagen van de testen en het adviesgesprek wat hierop volgde zijn ze bij Enginear voor mij aan de slag gegaan.

Lees meer

Ik heb echt heel snel een geweldige baan gevonden!

Startersfunctie

Uiteindelijk vroegen ze of ik interesse had in een vacature van één van de bedrijven uit hun netwerk, en dat bleek direct een goede match te zijn! Dankzij Enginear heb ik ontzettend snel een ​​geweldige baan gevonden, met leuke collega’s, veel mogelijkheden en veel afwisseling!

Lees meer

Het adviesgesprek hielp mij in mijn keuze

startersfunctie

Er werden drie gesprekken voor mij geregeld zodat ik verschillende opties naast elkaar kon leggen. Het maken van een keuze tussen de bedrijven vond ik lastig. Daarom was het fijn dat ik tijdens een onafhankelijk keuze adviesgesprek kon sparren met mijn accountmanager bij Enginear.

Lees meer