Opleidingsprogramma tot geo-data specialist - Enginear

WORD EXPERT OP HET GEBIED VAN GEO-DATA

Wanneer je via Enginear aan de slag bent (of gaat) bij een gemeentelijke organisatie, dan kun je deelnemen aan het opleidingsprogramma tot geo-data specialist. Dit programma is speciaal door ons ontwikkeld om jou, naast je baan, binnen 2 jaar op te leiden tot een expert op het gebied van geo-data.

Er is een groot tekort aan mensen met specialistische kennis en ervaring op dit gebied en door het succesvol afronden van deze opleiding vergroot jij je kans op een vaste aanstelling aanzienlijk. Daarnaast kun jij je met alle opgedane kennis en kunde over geo-data, jezelf nog beter profileren en verder specialiseren binnen gemeentelijke organisaties.

Deelname aan het opleidingsprogramma is bovendien geheel kosteloos voor jou als deelnemer.

2 JAAR. 8 MODULES. 4 TRAININGEN

Het tweejarige programma bestaat uit 8 zeer inhoudelijke modules, waarin je meer leert over relevante wet- en regelgeving, datakwaliteit en metadata, het gebruik van ArcGIS pro, Python, FME en nog veel meer. De modules worden gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten.

Daarnaast bevat het programma 4 verschillende soft-skill trainingen:  ‘effectief communiceren & samenwerken’, ‘het merk ik’, ‘leren overtuigen en presenteren’ en ‘inzetten van eigen kwaliteiten en drijfveren’.

Met deze groepstrainingen en intervisie werk je samen met een coach/trainer verder aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

Samen en persoonlijk

Het opleidingsprogramma tot geo-dataspecialist volg je samen met 7 à 8 andere jonge vakgenoten.

Verder heb je gedurende het hele traject een persoonlijke begeleider vanuit Enginear, waarmee je te allen tijde kunt sparren en overleggen.

Ieder jaar wordt er een leuke groepsactiviteit met aansluitend een diner georganiseerd voor alle deelnemers en begeleiders. Tot slot word je uitgenodigd voor het jaarlijkse Enginear medewerkers feest.

Dus, wil jij jezelf maximaal ontwikkelen en je kansen binnen het geo-werkveld vergroten? Meld je dan aan via de onderstaande button.

Heb je vragen over de inhoud of timing van het programma? Neem dan contact met op met Arjan de Graaf of Jamell Steevensz. Zij helpen je graag verder.

JA, IK WORD GEO-DATASPECIALIST!