Opleidingsprogramma tot geo-data specialist voor werknemers - Enginear

Opleidingsprogramma tot geo-data specialist voor werknemers

Er is binnen veel gemeentelijke organisaties een grote behoefte aan goed geschoolde en jonge werknemers met specialistische kennis op het gebied van geo-data en geo-informatie. Tegelijkertijd is er ook een tekort aan adequate opleidingen binnen dit veld.

Daarom heeft Enginear het opleidingsprogramma tot geo-data specialist ontwikkeld.
Met dit unieke programma worden technische Enginear medewerkers die bij u aan de slag zijn (of gaan), binnen twee jaar opgeleid tot geo-data specialist.
Lees verder over de inhoud en voordelen van dit opleidingsprogramma.

 

 

 

VAKINHOUDELIJK EN PERSOONLIJK

Dit zorgvuldige samengestelde traject bevat acht inhoudelijke modules over o.a. de meest recente wet- en regelgeving, (meta-) data analyse, FME, Python en editing in ArcGIS Pro. Deze modules worden gegeven door ervaren docenten.

Naast het vakinhoudelijke gedeelte bevat het programma ook vier verschillende soft-skill trainingen waaronder ‘effectief communiceren & samenwerken’, ‘leren overtuigen en presenteren’ en ‘inzetten van eigen kwaliteiten en drijfveren’.

Middels deze groepstrainingen en intervisies werken de deelnemers aan het programma  verder aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

INTENSIEVE BEGELEIDING

Het opleidingsprogramma tot geo-data specialist wordt samen met een aantal andere deelnemers gevolgd, in een groepje van maximaal 8 vakgenoten.

Bovendien heeft elke deelnemer gedurende het hele traject een persoonlijke begeleider vanuit Enginear. Ook wordt, samen met een professionele coach, een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld.

VERJONGEN MET EXPERTS

Alle kosten en organisatie van dit opleidingsprogramma zijn voor rekening van Enginear.

Na een succesvolle afronding van het opleidingsprogramma kunt u de nóg beter geschoolde en gespecialiseerde, werknemer geheel kosteloos van Enginear overnemen.

Een uiterst effectieve manier om uw personeelsbestand te verjongen met zeer gemotiveerde en goed opgeleide experts op het gebied van geo-data.

Geïnteresseerd?

Neem contact met op met Arjan de Graaf of Jamell Steevensz.
Zij vertellen u graag meer over alle voordelen die het opleidingsprogramma uw organisatie kan bieden.