Opleidingsprogramma tot geo-data specialist - Enginear

Opleidingsprogramma tot geo-data specialist

Lanceer je carrière

Alle voordelen van een startersbaan, met héél veel extra’s

Maximale ontwikkeling

Extra begeleiding, trainingen, intervisie en een persoonlijk ontwikkelingsplan gedurende je eerste jaar!

Minimale kosten

Deelname kost jou niets! En, je levert ook niets in op je salaris. Maximale ontwikkeling, minimale lasten!

Enginear heeft een één tot tweejarig opleidingsprogramma ontwikkeld tot geo data-specialist. Door de inzet van theorie, gerichte soft-skill trainingen en intervisie zal jij je carrière lanceren en ontwikkel je jezelf pijlsnel. Het programma is speciaal gericht op jonge ingenieurs uit de gebouwde omgeving die 0 tot 4 jaar werkervaring hebben en is specifiek bedoeld voor een baan binnen een gemeentelijke organisatie met als doel een duurzame match: indiensttreding na afronding van het opleidingsprogramma.

Deelname aan het opleidingsprogramma is geheel kosteloos. Dat betekent maximale ontwikkeling met minimale lasten! Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan!

Onze werkwijze

Het proces is gelijk aan dat van onze startersbanen. Het begint allemaal met de inschrijving. Wanneer je je hebt ingeschreven plannen we een carrière-adviesgesprek in met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Zo krijgen we een goed beeld van wie jij bent, en jij van ons. Ook vragen we je om een persoonlijkheids- en drijfverentest in te vullen. Deze zijn onderdeel van een uniek model dat Enginear heeft ontwikkeld om tot het beste loopbaanadvies voor jou te kunnen komen.

Inschrijven

Wat kun je verwachten
Wanneer je aangeeft dat je graag gebruik maakt van ons opleidingsprogramma tot geo-data specialist is dat een mooi signaal aan je werkgever dat je bereid bent te werken aan je competenties en ontwikkeling in jouw eerste jaar. Door middel van trainingen en intervisie werk je aan je eigen persoonlijke vaardigheden. Zo krijg je vier groepstrainingen van ervaren externe trainers, vier intervisiemomenten ondersteund door een psycholoog én ga je een eigen POP-traject in, geheel gericht op jouw ontwikkeling en onder begeleiding van onze ervaren loopbaanadviseurs. Daarnaast kun je ook nog eens hele gave extra’s verwachten, zoals ons jaaruitje en het Enginear Zomerevent.

Bekijk ervaringen van anderen

De voordelen

Pijlsnelle ontwikkeling in je eerste jaar door trainingen, intervisie en intensieve begeleiding. Jij krijgt alle voordelen van een startersbaan via Enginear én heel veel meer. En het mooiste van allemaal: het Career Take-off programma is geheel kosteloos voor jou als starter. En na je eerste jaar? Dan is onze intentie altijd een vaste aanstelling binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. En daar is Enginear uniek in. Wij streven naar een goede en langdurige relatie tussen jou en je werkgever. Op deze wijze krijg jij alle zekerheid en begeleiding die je nodig hebt in je eerste jaar en teken jij je arbeidscontract pas wanneer je precies weet waar je aan toe bent. Waar wacht je nog op?!

Inschrijven

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Leuke, leerzame en vooral goed opgebouwde trainingen"

~Laura

"Ik ben in een middag ontzettend veel over mijzelf te weten gekomen"

~Tim

"Ik heb veel geleerd over mijn persoonlijkheid en hoe ik hier mijn voordeel mee kan doen!"

~Anoniem

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten en starters?

Het antwoord is ja! Wij worden betaald vanuit het bedrijfsleven voor het creëren van goede matches. We verdienen ons geld dus bij de organisaties, daar zijn we heel transparant in. Doordat dit gekoppeld is aan het creëren van een goede match blijven we ook onafhankelijk. Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met de keuze. Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad. Daar hoort geen opstapdrempel bij. Lees ook eens over onze manier van werken op: enginear.nl/werkwijze

Wat zijn de voordelen van werken via Enginear?

Zowel tijdens het solliciteren als daarna ontvang jij begeleiding en advies van de meest ervaren loopbaanadviseurs uit jouw sector. Bedrijven weten dat Enginear staat voor zelfontwikkeling, bewuste loopbaankeuzes en groei, zeker tijdens je eerste jaar. Je geeft aan je werkgever dus een duidelijk signaal af dat je graag wilt investeren in jezelf én in jouw groei met betrekking tot je rol in de organisatie. Naast dit stukje begeleiding biedt Enginear vele extra’s. We helpen je bijvoorbeeld ook met salarisonderhandeling en contractbespreking bij de overstap naar een vaste aanstelling. We hebben gave uitjes zoals het zomerevent waarbij je tijdens een mooi programma andere starters uit je branche leert kennen. En nog veel meer! En: je salaris is altijd gelijk aan de arbeidsvoorwaarden die gelden bij jouw werkgever.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden?  Alles wat jij hoeft te doen is je even aanmelden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Veel gemakkelijker kunnen we het bijna niet maken. En hadden we al genoemd dat onze services gratis zijn voor studenten. Schrijf je dus snel in!