Overzicht mogelijkheden - Enginear

Maak een keuze:

Technische bijbanen

Student

Wil jij tijdens je studie wat bijverdienen en daarnaast ook nog eens relevante werkervaring op doen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Bij Enginear hebben wij namelijk een mooi aanbod aan technische bijbanen.

Lees meer

Banen jonge ingenieurs

Jonge ingenieur

Bij Enginear werken wij net even iets anders dan je misschien gewend bent. Door jou echt te leren kennen en met oog op jouw ambities en drijfveren helpen wij bij het vinden van de juiste match.

Lees meer

Het Career Take-off programma

Jonge ingenieur

Enginear heeft iets gaafs ontwikkeld als aanvulling op onze startersbanen, het Career Take-off programma. Dezelfde kwaliteit, maar dan met héél veel extra’s. Nadat jij je baan hebt gevonden zorg je er met dit programma voor dat je carrière gelanceerd wordt en dat jij jezelf pijlsnel ontwikkeld. Hoe?

Lees meer

Vacatures

Student & Jonge ingenieur

Bekijk onze vacatures voor zowel technische bijbanen als startersbanen. Zo krijg jij een goed idee van de functies waar je via Enginear op terecht kunt komen. Alles wat je hoeft te doen is even inschrijven. De rest gaat vanzelf!

Lees meer

Ervaringsverhalen

Student & Jonge ingenieur

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dat begrijpen we. We hebben enkele ervaringen van studenten en starters op rij gezet zodat jij het ook uit hun mond kunt horen.

Lees meer