Overzicht mogelijkheden - Enginear

Maak een keuze:

Technische bijbanen

Student

Wil jij tijdens je studie flink bijverdienen en daarnaast ook nog eens relevante werkervaring op doen? Met een technische bijbaan van Enginear de kans om mee te bouwen aan de tofste projecten bij jou in de buurt. En je bouwt hierdoor direct mee aan je toekomst, bankrekening én CV. Via Enginear werk je bij opdrachtgevers, die je werkervaring geven waar je écht wat aan hebt. Tijdens je studie én daarna.

Lees meer

Banen jonge ingenieurs

Jonge ingenieur

Bij Enginear werken wij net even iets anders dan je misschien gewend bent. Door jou echt te leren kennen en met oog op jouw ambities en drijfveren helpen wij bij het vinden van de juiste, langdurige match.

Lees meer

Het Career Take-off programma

Jonge ingenieur

Als aanvulling op onze startersbanen hebben we het het Career Take-off programma ontwikkeld. Dezelfde kwaliteit, maar dan met héél veel extra’s. Nadat jij je baan hebt gevonden zorg je er met dit unieke programma voor dat je carrière gelanceerd wordt en dat jij jezelf pijlsnel verder ontwikkeld. Hoe?

Lees meer

Vacatures

Student & Jonge ingenieur

Bekijk onze vacatures voor zowel technische bijbanen als startersbanen. Zo krijg jij een goed idee van de functies waar je via Enginear op terecht kunt komen. Alles wat je hoeft te doen is even inschrijven. De rest gaat vanzelf!

Lees meer

Ervaringsverhalen

Student & Jonge ingenieur

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dat begrijpen we. We hebben enkele ervaringen van studenten en starters op rij gezet zodat jij het ook uit hun mond kunt horen.

Lees meer