Traineeships & opleidingsprogramma's - Enginear

Traineeships & opleidingsprogramma’s

Traineeship Innovatieve & duurzame buitenruimte

Werk mee aan een duurzame toekomst

Almere is de snelst groeiende stad van Nederland. Dat biedt vooral veel kansen voor innovaties en duurzame oplossingen op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte.

De Reimert Groep, de Knipscheer Infra Groep en de gemeente Almere hebben de handen ineengeslagen en het (doorlopende) Traineeship Innovatieve & Duurzame Buitenruimte opgezet om deze ontwikkelingen, met hulp van ingenieursbureau Ruim te faciliteren.

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste, jonge professionals die graag willen meewerken aan een duurzame toekomst voor de stad en samen met elkaar Almere verder op de kaart willen zetten en tegelijkertijd zich zelf pijlsnel willen ontwikkelen.

Klik verder voor meer informatie omtrent dit veelzijdige, doorlopende opleidingsprogramma.

Lees meer

Traineeship onroerende zaken - Gemeente Utrecht

Een inhoudelijke en dynamische rol in hartje Utrecht

Als trainee ga jij aan de slag bij een publieke dienstverlener. Deze moderne werkgever heeft oog en aandacht voor haar ruim 130 medewerkers die variëren van jong tot oud. Werkplezier staat hoog in het vaandel.

Je werkplek bevindt zich in het nieuwe stadskantoor van Utrecht, pal naast het CS! Hier ga je aan de slag met data, gebouwen (objecten) en mensen. In het eerste jaar ga je inhoudelijk, op professioneel én persoonlijk vlak, heel veel leren. Onder andere over wetgeving en heffingen. Je analyseert, gebruikt je ruimtelijke inzicht en adviseert. Verder sta je direct in contact met bewoners en eigenaren van objecten/gebouwen. Kortom een inhoudelijke en dynamische rol die we verder samen met jou verder gaan vormgeven.

Ook neem je via dit traineeship automatisch deel aan het Enginear Take-off programma, om samen met de andere trainees, jouw professionele ontwikkeling te versnellen.

Tot slot, als kers op de taart, start je met een bruto salaris van €2731,- (36u per week) en krijg je een arbeidsovereenkomst van 1 jaar (met de intentie om bij goed functioneren een vast contract aan te bieden),

Klinkt het bovenstaande je goed in de oren? Klik verder om je aan te melden.

Opleidingsprogramma tot geo-data specialist

Word dé expert binnen jouw organisatie

Dit unieke, tweejarige programma is speciaal door ons ontwikkeld om starters bij gemeentelijke organisaties in twee jaar tijd op te leiden tot een expert op het gebied van geo-data en tegelijkertijd aan hun eigen competenties en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Naast acht inhoudelijke modules over oa ArcGIS Pro, Python, FME en wetgeving, krijg je een aantal soft-skills trainingen van ervaren coaches. Ook heeft iedere deelnemer een eigen contactpersoon bij Enginear om mee te sparren. Dit opleidingsprogramma doe je samen met een aantal andere vakgenoten en na het behalen van je certificaat vergroot jij je kansen op een vaste aanstelling aanzienlijk.

Klik verder om om meer over de inhoud van het programma te lezen en om je aan te melden.

Lees meer