Win een luchballonvaart - Enginear

Win een luchballonvaart

Win een luchtballonvaart

Heb jij samen met Enginear jouw droombaan gevonden? Dan weet jij als geen ander hoe wij bij Enginear te werk gaan. Voor ons is het fijn als jij deze ervaring wilt delen met jouw netwerk! Want Enginear groeit hard en om iedereen goed te kunnen helpen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

DEELNAME
Ken jij iemand binnen je eigen netwerk die je helemaal blij gaat maken met de rol van Loopbaanadviseur/Accountmanager? Dan kun jij deze persoon aandragen.

WERKWIJZE
Jij brengt jouw netwerk in contact met Enginear. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@enginear.nl. In het bericht vermeld je de NAW-gegevens van de persoon in kwestie. Vervolgens is het belangrijk dat deze persoon zichzelf inschrijft via onze website bij de vacature Loopbaanadviseur/Accountmanager. In verband met de privacywetgeving zullen wij zelf nooit contact opnemen met de persoon die jij aandraagt. Wij gebruiken dit enkel om te controleren of de gegevens op het inschrijfformulier overeenkomen met de gegevens die jij bij ons hebt doorgegeven.

Mocht de persoon de sollicitatieprocedure en proeftijdperiode succesvol doorkomen, dan willen wij jou graag bedanken voor het feit dat je ons aan elkaar gekoppeld hebt.

CADEAU
Als bedankje ontvang jij een luchtballonvaart voor twee personen.

De luchtballonvaart is niet inwisselbaar voor een geldbedrag, artikelen of diensten en is afhankelijk van beschikbaarheid. Vanaf het moment dat het ticket voor de luchtballonvaart is geboekt ben jij er zelf verantwoordelijk voor.
Deelname aan de ballonvaart geschied op eigen risico. Enginear is niet aansprakelijk voor enige schade of enig letsel tijdens of naar aanleiding van de ballonvaart. Voor schade die de ontvanger aan derden direct of indirect veroorzaakt, is Enginear  niet aansprakelijk. De ontvanger zal Enginear voor alle aanspraken vrijwaren.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN EN VRAGEN
De inhoud van dit document kan door ons worden aangepast, gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van onze bedrijfsactiviteiten en eventuele wetswijzigingen.
Heb je vragen over, of naar aanleiding van de voorwaarden? Mail dan naar info@enginear.nl. Deze voorwaarden en eventueel daaruit voortvloeiende conflicten worden beheerst door het Nederlands Recht.