Het Enginear Zomer Event 2021 - Zoom-meeting starten - Enginear

Het Enginear Zomer Event 2021 – Zoom-meeting starten

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een Online gesprek via Zoom? Lees dan hier welke stappen je moet nemen voor je aan dit gesprek kunt deelnemen. Het werkt heel
eenvoudig en wijst zich eigenlijk vanzelf als je deze stappen volgt:

Stap 1:Klik vanaf het apparaat dat je wilt gebruiken (PC, telefoon of tablet) op de link die je ontvangen hebt.

Stap 2: Nadat je op de link hebt geklikt opent vanzelf een scherm waarin zal worden gevraagd om het programma / de app te downloaden. Dit is altijd de juiste software voor het apparaat dat je op dat moment gebruikt.

Stap 3: Download en installeer het programma / de app zoals je dat altijd doet. In sommige gevallen zal de eerder aangeklikte link dan niet automatisch meer openen. Klik dan opnieuw op de link die je ontvangen hebt. Nu het programma geïnstalleerd is zal het automatisch openen. Het maakt daarbij niet uit of je een PC, telefoon of tablet gebruikt.

Stap 4: Het programma / de App zal je nu vragen om toestemming te geven om jouw microfoon en camera te mogen gebruiken. Geef hier toestemming voor. De andere deelnemers kunnen je anders niet horen of zien. Tijdens de meeting kun je er altijd alsnog voor kiezen om jouw camera of microfoon weer uit te zetten via de icoontjes links onderin je scherm.

Succes!