Het Enginear zomerevent 2021 - Enginear

8 juli - Het Enginear zomerevent

Onze escape game

Red jij samen met jouw groep Nederland van het stijgende water?

Gezelligheid

Na de escape game meeten we in verschillende ruimtes voor een beetje gezelligheid en interactie

Rondje van het huis

Drank en snacks are on the house!

Op 8 juli 2021 organiseren wij het Enginear zomerevent. Een gezellige dag waarbij wij jou bedanken voor je inzet het afgelopen jaar. We hebben een originele en toffe online escape game opgezet waarbij jullie in groepjes Nederland moeten redden van het stijgende water als gevolg van klimaatverandering. Een uitdagend en interactief spel waarbij je al jouw technische kennis in zult moeten zetten om ons van de dreigende ondergang te redden. Daarna komen we met zijn allen in één ruimte terug voor de prijsuitreiking en gaan we met zijn allen nog even na borrelen. We gaan er een leuke avond van maken vol gezelligheid en we zullen op tijd stoppen voor iedereen die graag de halve finale van het EK wil kijken (waar wij als oranje natuurlijk nog aan mee doen). En nu het mooiste… Drinks & Snacks krijg je van ons! Dit wil je niet missen dus schrijf je in en zet het in je agenda!

Datum: 8 juli 2021
Tijd: 18:30 – 20:30 (vanaf 18:15 kun je erin, om 18:30 uur scherp beginnen we!)
Locatie: Online via Zoom (de link ontvang je na aanmelding via de mail)
Deelname: Gratis
Nodig een +1 uit het vakgebied uit: En speel samen

Escape game: Red jij ons van het water?

Yess, het is weer zover: het jaarlijkse Enginear zomerevent. De zomervakantie komt snel dichterbij en wij hebben hier al maanden naar uitgekeken. Wat we gaan doen? Vanaf 18.15 kun jij inloggen via de zoomlink die je ontvangt wanneer je je inschrijft. Om 18:30 starten wij een vette en uitdagende escape game gericht op de bouw, op duurzaamheid én op het redden van alle Nederlanders van hun dreigende ondergang! Nadat we Nederland hebben behoed voor een ramp  zullen we met zijn allen nog even na borrelen en kunnen we onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes onze ervaringen met elkaar delen. En nu het mooiste, de kosten hiervan mag je declareren bij ons!

Neem een +1 mee

Bij Enginear doen we er alles aan om jou echt verder te helpen in jouw carrière. Wij zijn persoonlijk maar tegelijkertijd delen wij onze kennis en gezelligheid graag met zoveel mogelijk mensen. Heb jij een studiegenoot, huisgenoot, vriend of vriendin uit het vakgebied en mag hij/zij dit feest niet missen?

Neem hem of haar dan mee als jouw +1. Dat is wel zo gezellig natuurlijk. Zorg er wel voor dat hij of zij zich ook even inschrijft via de link op deze pagina. Wanneer jouw +1 zich inschrijft mag hij of zij namelijk ook een tikkie naar ons toesturen.

Dus verdubbel je snacks en drankjes, en nodig iemand uit 😉

Drinks & Snacks are on the House!

Ja, dat heb je goed gelezen! Enginear verzorgt tijdens dit event de drankjes en de snacks. Dat wil zeggen, als jij je inschrijft compenseren wij je voor de kosten van je inkopen tot een bedrag van 7,50 per persoon. Zo kun je zelf bepalen wat je in huis wilt halen en wanneer! Voorwaarden en werkwijze hiervoor zijn als volgt:

  • Wij vergoeden door jou gehaalde drankjes en snacks tot een bedrag van €7,50 per persoon;
  • Je haalt je drankjes & snacks zelf bij je lokale supermarkt/snackbar/toko/3 sterren restaurant;
  • Je vraagt om, en bewaart de bon (BELANGRIJK);
  • Je stuurt UITERLIJK 9 juli een foto van de bon en een tikkie ter waarde van het bedrag van de bon of met een max van €7,50 naar het mobiele nummer die je na inschrijving via de mail hebt binnengekregen. Vermeld daarbij je voor-en achternaam. Tikkies die na 9 juli binnenkomen nemen we niet meer mee!
  • Je krijgt het bedrag van ons uitgekeerd op je rekening (uiterlijk 16 juli)!

FAQ

Ik heb me aangemeld. En dan?

Je krijgt van ons verschillende e-mails met updates en informatie alsmede de Zoom link om deel te kunnen nemen aan het evenement.  Jij hoeft verder niets te doen. Wij regelen alles en zien je op 8 juli om 18:30.

Hoe laat starten en eindigen we?

We starten om 18:30 scherp. Maar, vanaf 18:15 zetten we de ruimte open en kun jij aansluiten door op je zoomlink te klikken.  Het gehele event (escape game, de afterparty en de prijsuitreiking) duurt tot ongeveer 20:30. Ruim op tijd om klaar te gaan zitten voor de halve finale van het EK.

Moet ik iets voorbereiden?

Het is belangrijk dat jij voor het event je drinks & snacks regelt en het bonnetje en tikkie UITERLIJK 9 juli (de dag na het event) naar ons toestuurt. Je wordt hier uitgebreid over geïnformeerd via de mail. Daarnaast is het belangrijk dat je op de dag van het event over goede WIFI beschikt en een fijn beeldscherp (laptop of desktop) om op mee te doen (eventueel een back-up). LET OP: Je kunt het spel niet op je mobiel spelen Verder, hoef jij niets te doen. Wij verzorgen de rest!

Hoe werkt Zoom?

Je krijgt van ons de Zoom link om deel te kunnen nemen aan het evenement. Wanneer je al eerder gebruik hebt gemaakt van Zoom, en deze dus geïnstalleerd is op je apparaat, kom je rechtstreeks in de meeting. Wanneer je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van zoom vraagt het programma je om deze te installeren en leidt je middels een wizard door de installatie. Hoe dit werkt vind je hier!

Hoe werkt het declareren van food & drinks?

Wij vergoeden eten en drankjes tot een max. van €7,50 per persoon. Het is wel de bedoeling dat je dit van te voren zelf haalt. Waar? Dat mag je natuurlijk zelf weten. Ben je meer kwijt dan €7,50, dan betalen wij jou €7,50. Ben je minder kwijt, dan matchen wij het bedrag aan jouw uitgave. Bewaar wel de bon. Zonder, kunnen wij het bedrag namelijk niet naar je overmaken. Je stuurt een duidelijk leesbare foto van de bon samen met een tikkie ter hoogte van het bedrag of met een max van €7,50 UITERLIJK OP 9 JULI naar het mobiele nummer die je na inschrijving via de mail hebt binnengekregen.  Wij maken het bedrag zo snel mogelijk naar je over. Houd er rekening mee dat we veel tikkies binnenkrijgen en dat het misschien wel even duurt.

Heb je ene +1 aangemeld en speel je met 2 persoenen, dan mogen jullie gezamenlijk je tikkie van max €15,- naar ons toesturen. Vermeld dan ook nog even de naam van je +1 in het appje zodat we hem of haar ook af kunnen strepen op onze lijst.

Ik wil met een team van studiegenoten deelnemen, kan dat?

Op dit moment kunnen wij nog lastig beoordelen met hoeveel personen je samen in een ruimte mag zijn op 8 juli. Wel pakken wij onze verantwoordelijkheid en vragen ook jou om met niet meer dan het op dat moment toegestane aantal personen bij elkaar te komen.

Waarom zijn er voorwaarden voor deelname?

Het zomerevent is gericht op de gebouwde omgeving en onze escape game zal hier dus ook grotendeels op gericht zijn. Daarnaast willen wij de kwaliteit van het online event voor iedereen kunnen garanderen, wat betekent dat we  rekening moeten houden met het aantal mensen en helaas niet iedereen kunnen toelaten. Wij checken na inschrijving dan ook elk persoon individueel via je studievereniging om deze kwaliteit te kunnen borgen.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

De voorwaarden voor deelname vind je hier. Lees ze goed door voor je je inschrijft!

Ik heb me aangemeld, maar ik val niet binnen de doelgroep. Oeps!

Kan gebeuren, jammer.  Helaas kunnen wij mensen buiten de doelgroep niet toelaten in verband met kosten, maar ook de kwaliteit van het evenement. Wij controleren je inschrijving bij de studievereniging die je hebt opgegeven en geven je zo snel mogelijk (ruim voor de start van het event) uitslag. Zorg er in ieder geval voor dat je geen kosten maakt aan drinken en snacks voor je weet dat je bent toegelaten. Deze krijg je namelijk niet vergoed dan. Ben je het niet eens met onze beslissing om je uit te sluiten of is er een fout gemaakt? Stuur dan een e-mail naar info@enginear.nl en dan controleren wij het nog eens!

Ik heb me aangemeld, maar ik kan toch niet meer.. wat nu?

Geen probleem. Stuur een e-mail naar info@enginear.nl waarin je je afmeld. Wij regelen de rest! Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn kan iemand anders dan weer voor jou in de plek.