MASTERVOORLICHTINGSMAGAZINE CIVIELE TECHNIEK, BOUWKUNDE of GEO-INFORMATIE - Enginear

MASTERVOORLICHTINGSMAGAZINE CIVIELE TECHNIEK, BOUWKUNDE of GEO-INFORMATIE

Ben jij nog niet klaar met studeren en wil jij jouw kennis en expertise vergroten door middel van een master? Dan kan het best lastig zijn om uit alle mogelijkheden de juiste keuze te maken. Welke masters zijn er, wat kan je verwachten van een universiteit, wat is de studielast, wat is het verschil tussen de drie technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente? Wat houdt de HTI in en wat leer je aan de Bouwacademie? Ontdek welke vervolgopleiding het meest aansluit bij jouw interesses en welke universiteit het best bij je past!

Om het jou makkelijker te maken, heeft Enginear alle masters binnen de gebouwde omgeving op een rij gezet aan de hand van verschillende interessegebieden.
Klik snel op de knop “Stuur mij de gids’ onderaan, geef bij studierichting aan in welke richting jij geïnteresseerd bent en je ontvangt direct de digitale mastergids in je inbox!
Ook kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze loopbaanadviseurs voor vragen en/of advies.

Kies je voor doorstuderen aan de universiteit na je HBO-opleiding dan krijg je te maken met een schakeljaar. In de pre-master volg je de benodigde vakken om de doorstroming naar de universiteit mogelijk te maken. De pre-master vormt vaak geen volledig studiejaar waardoor er ruimte overblijft voor een bijbaan binnen het vakgebied. Check alle mogelijkheden van een toffe technische bijbaan, inclusief lekker salaris en relevante werkervaring, op deze pagina.

Toch niet (fulltime) doorstuderen, maar aan het werk?
Zowel tijdens je studie als na het behalen van je bachelor diploma kan het netwerk van Enginear jou helpen de baan te vinden die perfect bij jou past.
Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie en ben je benieuwd hoe Enginear jou hierbij kan helpen?  Kijk dan verder op deze website of neem contact op met één van de loopbaanadviseurs.


Stuur mij de gids