Carrière adviesgesprek - Enginear

Carrière adviesgesprek

Kennis en inzicht

Met behulp van verschillende testen kijken we o.a naar je persoonlijkheid en je drijfveren. Zo zorgen we dat je (bij-) baan ook echt goed bij jou persoon én je wensen past.

Expertise

Ons team van adviseurs bestaat uit specialisten met een technische- , HR- of psychologie achtergrond.

Netwerk

Maak gebruik van ons grote netwerk van ruim 2000 verschillende bedrijven in de sector. Wij hebben de ingang tot jouw droombaan!

Wanneer je gaat afstuderen en je je eerste stappen richting de arbeidsmarkt zet heb je vaak veel vragen. Wat voor werk wil ik graag doen en welke functies of bedrijven passen daar goed bij? Welke route moet ik uitstippelen om uit te komen bij die droombaan? En hoe kan ik het sollicitatieproces het beste aanvliegen? Allemaal goede vragen. En wanneer je dit soort vragen hebt is het fijn om met iemand te kunnen sparren.

Bij Enginear hebben wij meer dan 15 jaar specialistische kennis en ervaring binnen de gebouwde omgeving en van de bedrijven daarbinnen. Ons team van loopbaanadviseurs hebben een technische achtergrond of een achtergrond in HR of psychologie. Dus wil jij meer duidelijkheid in de keuzes die je in je loopbaan gaat maken? Ga dan een gratis en vrijblijvend carrière adviesgesprek met ons aan. Wij helpen je graag een stapje verder!

Onze werkwijze

Wanneer jij een gesprek aanvraagt krijg je van ons een email bevestiging met de dag en het uur van de afspraak. Deze afspraak kan online, maar ook fysiek bij ons op kantoor plaatsvinden. Bij het inplannen vragen wij je om je meest recente CV te versturen. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en weten we al iets over jou en wat je hebt gedaan.

Daarnaast vragen wij je om twee gedragstesten in te vullen die on inzicht geven in jouw persoonlijkheid en drijfveren. Tijdens het gesprek (en een kop koffie) kijken we samen naar de resultaten hiervan en bespreken we jouw toekomstplannen en ideeën.

Lees meer over onze werkwijze

Wat kun je verwachten

Onze loopbaanadviseurs zijn technische consultants uit de gebouwde omgeving, HR-adviseurs of psychologen. Omdat wij dagelijks in contact staan met zowel bedrijven als studenten hebben wij diepgaande kennis van de markt en de bedrijven daarbinnen en hebben een goed idee van wat er bij jou past, of juist niet!

Wij staan voor je klaar om samen uit te vinden waar jij warm van wordt en goed in bent. En, wat daar dan goed bij past. Met onze expertise kunnen wij je helpen met het creëren van duidelijkheid en inzicht in de keuzes die voor je liggen. Wij helpen je bij het maken van die  bewuste loopbaankeuzes.

Meet the Team

De voordelen

Wij voorzien jou van concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. En naast een goed advies, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk van bedrijven binnen de gebouwde omgeving. Wij gaan dan op zoek naar een bedrijf die aan jouw voorwaarden voldoet en wie weet zit jouw droombaan hier wel tussen!

Daarnaast word je door een vaste loopbaanadviseur begeleid gedurende je sollicitatietraject. Zo ben je gegarandeerd van de meest weloverwogen keuze én start van je loopbaan. Dus waar wacht je nog op?

Ik wil een gratis en vrijblijvend gesprek

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Wat extra hulp tijdens mijn zoektocht is altijd meegenomen. Zeker omdat het allemaal vrijblijvend is."

~Andreas

"Als je niet goed weet waar je moet beginnen of wat je wilt kan Enginear je alles vertellen over de huidige markt!"

~Renée

"Of ik het samenwerken met Enginear aan anderen zou aanbevelen? Absoluut! "

~Alois

FAQ

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten?

Hier staan studenten vaak van te kijken, maar het antwoord is ja! Wij worden betaald door onze opdrachtgevers voor het maken van passende, duurzame matches.
Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met de keuze.

Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad. Daar hoort geen (financiële) opstapdrempel bij.

Lees ook eens over onze manier van werken op: enginear.nl/werkwijze

Wat verdient een startersbaan via Enginear?

Bij Enginear houden wij ons altijd aan de wet- en regelgeving op het gebied van salarisinschaling gesteld door de Nederlandse overheid. Bij een gemaakte match, nemen we alle arbeidsvoorwaarden die gelden bij het bedrijf waar jij gaat werken, één-op-één over. Dit betekent dat aan een baan komen via Enginear of werken via Enginear nóóit ten koste gaat van jouw arbeidsvoorwaarden. Wat de hoogte van jouw salaris is, is afhankelijk van de baan waarop je solliciteert. Wel hebben wij een goede inschatting van wat een marktconform salaris is en wat jij waard bent in de huidige markt. Tijdens je salaris onderhandelingen zullen wij je ook voorzien van begeleiding en advies. Ook dit is een deel van de service die wij bieden.

Wat bedoelen jullie met vrijblijvend?

Vrijblijvend betekent dat je na een carrière adviesgesprek nergens aan vast zit. Je ondertekent geen contract en bent tot niets verplicht. Wij gaan, wanneer jij dit graag wilt, binnen ons netwerk op zoek naar iets wat goed bij jou past. Omdat wij hier veel tijd en aandacht insteken vragen wij je wel om in die tijd zelf geen andere bedrijven te benaderen. Het kan gebeuren dat wij op dat moment geen goede optie voor je hebben. Dan ben je natuurlijk helemaal vrij om zelf bedrijven te benaderen. Wij willen dat dat jij de baan vindt die bij jouw past. Daar horen geen opstapdrempels bij!

Een groot netwerk van bedrijven in de gebouwde omgeving

Ons netwerk bestaat uit bijna 2000 bedrijven in het vakgebied van de gebouwde omgeving.  Bedrijven waar Enginear mee samenwerkt zijn bijvoorbeeld (lokale en landelijke) aannemers, overheidsinstanties, adviesbureaus, ingenieursbureaus en consultancy organisaties. Binnen ieder onderdeel van jouw vakgebied hebben wij meer dan 30 bedrijven die passend zijn. Maak gebruik van ons netwerk! Hieronder vind je een kleine greep uit de bedrijven waar wij mee samenwerken.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij een gratis en vrijblijvend carrière adviesgesprek? Meer duidelijkheid in de keuzes die je in je loopbaan gaat maken? Wij willen je graag leren kennen om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen. Klik op de onderstaande knop en stuur ons je gegevens. De rest gaat vanzelf!