Technische bijbanen - Enginear

Technische bijbanen

Lekker salaris

Met een technische bijbaan via Enginear kun je rekenen op een goed salaris en héél veel leuke extra’s!

Relevante werkervaring

Het staat goed op je CV en geeft jou een voorsprong wanneer je afstudeert.

Flexibele uren

2 tot 5 dagen in de week, afgestemd op jouw wensen en studierooster.

Wil jij tijdens je studie flink bijverdienen en daarnaast ook nog eens relevante werkervaring op doen? Of ben je misschien wel benieuwd of het werk in de praktijk een goede afspiegeling is van je studie? Dan ben je bij Enginear aan het juiste adres!

Enginear heeft altijd een groot aanbod van uiteenlopende, toffe technische bijbanen. Op basis van je studierichting, interesses en wensen gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk op zoek naar een bijbaan die echt bij jou en je studie past. In of rondom je woonplaats en bovendien altijd afgestemd op je beschikbare uren en studierooster.

En dat doen we ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend. Mooi toch?

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en voordelen van een technische bijbaan?  Bekijk dan nu onze openstaande vacatures, schrijf je in, en dan gaan wij direct voor je aan de slag. En twijfel je nog? Neem dan ook  contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Tal van voordelen

Naast een goed salaris is een technische bijbaan perfect om relevante werkervaring op te doen en zo alvast een sterk CV op te bouwen. Dit geeft je écht een voorsprong wanneer je na je afstuderen op zoek gaat naar een vaste baan.

Bovendien geeft een technische bijbaan je ook de kans om een bij een organisatie binnen te kijken en een goed beeld te krijgen van wat je wel of juist niet leuk vindt. Ook kun je zo ontdekken wat voor soort werk je graag na je studie zou willen doen en bij wat voor soort bedrijf.

Dit is die bewuste keuze die we bij Enginear zo belangrijk vinden. En geloof ons, ook jouw toekomstige werkgever zal zien dat jij hebt nagedacht over wat echt bij je past, en dat wordt gewaardeerd.

En check ook de persoonlijk ervaringen van een aantal Enginear werkstudenten via de link hieronder.

Ervaringsverhalen & video’s

Wat kun je verwachten

Je gaat voor minimaal 2 en maximaal 5 dagen per week aan de slag. Wij hebben een groot netwerk met o.a. aannemers, advies- en ingenieursbureaus en divers overheidsinstellingen.

Binnen deze bedrijven zul je verschillende verantwoordelijkheden krijgen en echt onderdeel uitmaken van het team. Je bent dus geen stagiair!

Denk aan werkzaamheden als (project)ondersteuning, tekenwerk, (constructie)berekeningen, technische inspecties, rapportages, datacontrole- en verwerkingen. Jij kunt met je werk echt een substantiële bijdrage leveren en het verschil maken bij de opdrachtgever.

Hoe gaan we te werk

Na je inschrijving maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Dit kan op een van onze kantoren, of digitaal.

Zo krijgen we een goed beeld van jou en je wensen, en jij van ons. Vervolgens gaan wij op zoek naar een interessante technische bijbaan bij jouw in de regio op basis van je studie, voorkeuren en beschikbare uren.

Vervolgens regelen wij een kennismakingsgesprek met het bedrijf en daarna besluiten jullie samen of je graag zou willen samenwerken. Zo simpel is het!

Bekijk hier het gehele proces

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Volledige flexibiliteit, perfect naast mijn studie."

~Marien

"Het is ook echt gezellig samen met 4 andere studenten."

~Wouter

"Enginear dacht echt mee vanuit mijn belang."

~Aarnout

Nieuwsgierig geworden?

Ben je enthousiast en jeuken je handen om aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag!
Wil je toch liever wat extra informatie of heb je nog vragen over wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!