Technische bijbanen - Enginear

Technische bijbanen

Lekker verdienen en boost je CV

Geef je CV en bankrekening een boost met een technische bijbaan van Enginear. Daarnaast ontvang je ook nog leuke extra’s!

Relevante werkervaring en voorsprong

De ideale manier om je studie in de praktijk te brengen en relevante werkervaring op te doen. Daarmee heb je echt een voorsprong na je afstuderen.

Flexibel naast je studie

Werk 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen in de week. Alles is mogelijk en afgestemd op jouw wensen en studierooster.

Tijdens studie flink bijverdienen en daarnaast ook relevante werkervaring op doen? Of ben je misschien wel benieuwd of het werk in de praktijk een goede afspiegeling is van je studie? Dan ben je bij Enginear aan het juiste adres!

Enginear heeft altijd een groot aanbod van uiteenlopende, toffe technische bijbanen. Op basis van je studierichting, interesses en wensen gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk op zoek naar een bijbaan die echt bij jou en je studie past. In of rondom je woonplaats en bovendien altijd afgestemd op je beschikbare uren en studierooster.En dat doen we geheel gratis en vrijblijvend.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en voordelen van een technische bijbaan?  Neem een kijkje bij alle openstaande vacatures en schrijf je in.  Daarna gaan wij direct voor je aan de slag. Heb je nog twijfels, of worstel je met onbeantwoorde vragen? Neem dan ook  contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Tal van voordelen

Naast een goed salaris is een technische bijbaan perfect om waardevolle, relevante werkervaring op te doen en zo alvast een sterk CV op te bouwen. Dit geeft je écht een voorsprong wanneer je na je afstuderen op zoek gaat naar een vaste baan.

Bovendien geeft een technische bijbaan je ook de kans om een bij een organisatie binnen te kijken en een goed beeld te krijgen van wat je wel of juist niet leuk vindt. Ook kun je zo ontdekken wat voor soort werk je graag na je studie zou willen doen en bij wat voor soort bedrijf.

Dit is die bewuste keuze die we bij Enginear zo belangrijk vinden. En geloof ons, ook jouw toekomstige werkgever zal zien dat jij hebt nagedacht over wat echt bij je past, en dat wordt gewaardeerd.

En check ook de persoonlijk ervaringen van een aantal Enginear werkstudenten via de link hieronder.

Ervaringsverhalen & video’s

Wat kun je verwachten

Je gaat voor minimaal 2 en maximaal 5 dagen per week aan de slag. Wij hebben een groot netwerk met o.a. aannemers, advies- en ingenieursbureaus en diverse overheidsinstellingen.

Binnen deze bedrijven zul je verschillende verantwoordelijkheden krijgen en echt onderdeel uitmaken van het team. Je bent dus geen stagiair!

Denk aan werkzaamheden als (project)ondersteuning, tekenwerk, (constructie)berekeningen, technische inspecties, rapportages, datacontrole- en verwerkingen. Jij kunt met je werk echt een substantiële bijdrage leveren en het verschil maken bij de opdrachtgever.

Hoe gaan we te werk

Na je inschrijving maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Dit kan op een van onze kantoren, of digitaal.

Zo krijgen we een goed beeld van jou en je wensen, en jij van ons. Vervolgens gaan wij op zoek naar een interessante technische bijbaan bij jouw in de regio op basis van je studie, voorkeuren en beschikbare uren.

Vervolgens regelen wij een kennismakingsgesprek met het bedrijf en daarna besluiten jullie samen of je graag zou willen samenwerken. Zo simpel is het!

Bekijk hier het gehele proces

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Volledige flexibiliteit, perfect naast mijn studie."

~Marien

"Het is ook echt gezellig samen met 4 andere studenten."

~Wouter

"Enginear dacht echt mee vanuit mijn belang."

~Aarnout

Nieuwsgierig geworden?

Ben je enthousiast en jeuken je handen om aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in via de onderstaande knop, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag! Wil je toch liever wat extra informatie ontvangen of heb je nog vragen over wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!