Technische bijbanen

Salaris

Met een technische bijbaan via Enginear kun je rekenen op een goed salaris en héél veel leuke extra’s!

Relevante werkervaring

Het staat goed op je CV en geeft jou een voorsprong wanneer je afstudeert.

Flexibel

2 tot 5 dagen in de week, afgestemd op jouw studierooster.

Wil jij tijdens je studie wat bijverdienen en daarnaast ook nog eens relevante werkervaring op doen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Bij Enginear hebben wij namelijk een mooi aanbod aan technische bijbanen. Op basis van jouw studie gaan we op zoek naar een passende bijbaan! In of rondom jouw woonplaats en passend bij jouw beschikbare uren en studierooster. En niet te vergeten, onze service is geheel gratis en vrijblijvend voor studenten. Benieuwd geworden naar een technische bijbaan of meer informatie? Schrijf je in en we helpen je graag verder!

Onze werkwijze
Wanneer je je hebt ingeschreven plannen we een kennismakingsgesprek in met één van onze ervaren loopbaanadviseurs. Zo krijgen we een goed beeld van wie jij bent, en jij van ons. Vervolgens gaan wij op zoek naar een interessante werkstudentenrol in jouw regio op basis van jouw studie en beschikbare uren. Wanneer we iets vinden wat jij leuk vindt gaan wij ons best doen om een gesprek met het bedrijf te regelen. Na het gesprek beslissen jij en het bedrijf of jullie graag willen samenwerken. Gefeliciteerd, je hebt jouw technische bijbaan in de pocket!

Bekijk hier het gehele proces

Wat kun je verwachten
Je gaat voor minimaal 2 en maximaal 5 dagen per week aan de slag. Wij hebben contacten met o.a. aannemers, advies- en ingenieursbureaus en overheidsinstellingen. Binnen deze bedrijven zul je verschillende verantwoordelijkheden krijgen en echt onderdeel uitmaken van het team. Je bent dus geen stagiair! Qua werkzaamheden kun je denken aan (project)ondersteuning, zoals: Tekenwerk, (constructie)berekeningen, technische inspecties, rapportages, datacontrole- en verwerkingen.

Bekijk ervaringen van anderen

De voordelen
Naast een leuk salaris krijg je de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen. Dit staat niet alleen mooi op je cv, maar geeft jou ook een goed beeld van wat je wel of juist niet leuk vindt. Een technische bijbaan geeft je de mogelijkheid om uit te vinden waar jij uiteindelijk wilt werken en welke richting je dan met je studie op moet. Dit is die bewuste keuze die we bij Enginear zo belangrijk vinden. Ook jouw toekomstige werkgever zal zien dat jij hebt nagedacht over wat bij je past, en dat wordt gewaardeerd!

Bekijk enkele vacatures

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Volledige flexibiliteit, perfect naast mijn studie."

~Marien

"Het is ook echt gezellig samen met 4 andere studenten."

~Wouter

"Enginear dacht echt mee vanuit mijn belang."

~Aarnout

FAQ

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten?

Hier staan studenten vaak van te kijken, maar het antwoord is ja! Wij worden betaald vanuit het bedrijfsleven voor het leveren van goede matches. We verdienen ons geld dus bij de organisaties, daar zijn we heel transparant in. Doordat dit gekoppeld is aan het leveren van een goede match blijven we ook onafhankelijk. Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met je keuze. Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad. Daar hoort geen opstapdrempel bij. Lees ook eens over onze manier van werken op onze werkwijze.

Wat verdient een technische bijbaan via Enginear?

Hierin houden we een marktconform salaris aan van minimaal €10,- bruto per uur. Dit is exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Over het algemeen zien we dat het salaris tussen de €10,- en €12,- bruto ligt. Dit verschilt per bedrijf en functie. Wel goed om te weten is dat Enginear het salaris één-op-één overneemt. Jij verdient dus niets minder doordat je via ons werkt. Wel krijg je er vaak veel leuk extraatjes bij wanneer je onderdeel bent van ons team.

Nieuwsgierig geworden?

Relevante werkervaring opdoen, een leuk salaris naast je studie of alvast een kijkje nemen binnen verschillende organisaties! Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een technische bijbaan. Alles wat jij hoeft te doen is je even inschrijven. De rest gaat vanzelf. Veel gemakkelijker kunnen we het bijna niet maken. En hadden we al genoemd dat onze services gratis zijn voor studenten. Schrijf je dus snel in!